Çok ısınıyor diyorsunuz da kaç dereceden bahsediyorsunuz acaba?
Dün 2 saat ınjustice oynadım benim telefonda 45 dereceyi gördü ve işlemci kameraya çok yakın, tüm ısıyı kameranın camından hissediyorum. Ama normal. Zaten havalar sıcak bir kere bunun da etkisi var ve bırakınca çabuk soğuyor. Nexus 5.
Dün 2 saat ınjustice oynadım benim telefonda 45 dereceyi gördü ve işlemci kameraya çok yakın, tüm ısıyı kameranın camından hissediyorum. Ama normal. Zaten havalar sıcak bir kere bunun da etkisi var ve bırakınca çabuk soğuyor. Nexus 5.
Hocam ısınma mevzusu tamamen hikaye bence. Dün sabah aldım Xperia Z2 hevesden akşama kadar kullandım ne ısınma var ne başka bir şey. Güvenilir olmayan tüm kaynaklardan dosya yüklüyorlar nede olsa Android diye sonra cihaz ısınıyor. Eğer bir gün olurda ısınırsa vede derin dondurucu var atarım 5 dakika oh mis Bu arada Z2 ile birlikte Akıllı bileklik aldım bir araştırması incelemesi yok internette nasıl çözeceğim ben bunu yav ?
4K video bence çok özel bir an olmadıkça gereksiz özel bir anda ne olur bir sevdiğinin doğum günüdür pasta üfler en fazla 5 dakika lazım olur o zamanda çeker bence. Düğünlere gidip ücreti mukabilinde 4K video çekmez herhalde kimse bu arada video ingilizce o kötü oldu