Öneri Sony Xperia Z

Invoke

Üye
Hacı net değil mi?

Bütçe genişse Z2, orta halliyse Nexus 5.

Invoke

Üye
Neresi küçük la?

0MG90

Üye
N5 tasarımını beğenmediysen G2 var.

fk555897

Üye
Aralarında en iyi Note 3 var.

Z2 nin özellikleri ne bilmiyorum ama z2 al şunu al bunu al diye basitçe yazanlar kendileri alacak olsa alırlar mı acaba konudaki liste içerisindeki hiç bi telefon note 3 e yaklaşamaz bana göre en üst segmen bir telefon anca son çıkan bir iki tlf kafa tutar belki

Tepkiler: B.A.R.O.N

0MG90

Üye
Evet alırım (Z2 veya M8i) ve bal gibide kafa tutarlar Note 3e

Evet alırım (Z2 veya M8i) ve bal gibide kafa tutarlar Note 3e
İkiside note 3 ten sonra çıktı bırakta tutsunlar herkes z2 demiş merak ettim yarın bi bakayım neymiş özellikleri ama genel olarak fikir vermek çok basit olduğu için insanlar şunu al bunu al diyolar

Invoke

Üye

Evet, alacak olsam alırım.

Sandıklarının arasında en iyi discovery elite ama ben almazdım.Tasarım gerçekten kötü.Xperia Z 2gb ram se onu al değilse Note 2.Bir de Einstein nın biri hile yapıyor demiş.Haber başlığını okuyan zeki arkadaş için diyorum o hile değil bu 1.si 2.si ise adam 8 çekirdek koyuyor testlerde 8 çekirdek kullandırmak hile sayılmaz çekemeyenler halay çeksin

cortex47

Üye

Ben her zaman Samsung'dan yanayım. Ama bir konuda haksızsın. Benchmark testleri telefonun performansını yansıtması için yazılmış uygulamalar. Samsung'un Exynos Octa işlemcili telefonları HİÇ BİR ZAMAN 8 çekirdeği aynı anda kullanmıyor. Bu durumda benchmark teslerinde kullanılması insanları yanlış yönlendirir ve normalde veremeyeceği performansı veriyormuş izlenimine yol açar. Bu durumda evet, hile yapmış olur. Çünkü sırf benchmark sonuçlarına göre telefon alan büyük bir kesim var.

Öyle bir kesim hiç görmedim ayrıca şuanki son testlere bakarsan hepsi 4 çekirdek işlemcilerle yapılmış.

cortex47

Üye
Öyle bir kesim hiç görmedim ayrıca şuanki son testlere bakarsan hepsi 4 çekirdek işlemcilerle yapılmış.

Siz görmemiş olabilirsiniz. İnsanlar kendileri tatmin olsun diye türlü alicengizler yapıp benchmark sonuçlarını yükseltmeye çalışıyorlar. Siz kendiniz dediniz 8 çekirdeği kullanıyor diye, hangi 4 çekirdekle yapılmış testlerden bahsediyoruz?

Benim cihazımda antutu testlerinde sadece 1.9ghz quad core gösteriyor o testlerden bahsediyorum.

cortex47

Üye
Benim cihazımda antutu testlerinde sadece 1.9ghz quad core gösteriyor o testlerden bahsediyorum.

"Gösteriyor" Olay da burada zaten. Öyle olduğunu gösteriyor ama 8 çekirdeğin tümünü kullandığı ortaya çıktı. Ayrıca siz kendiniz dediniz 8 çekirdeği tabi ki kullanacak ve kullanıyor diye, neden kendinizle çelişiyorsunuz anlamadım.

0MG90

Üye
Liste içerisindeki

Z2 ve M8 ??
Listeye mi göre atmışım arkadaşım çıldırtıcan mı sen beni??? Adam Z2 yazıyosunuz kolay kolay siz olsanız alır mısınız demiş bende alırım veya M8 alırım dedim benim görüşüm o sana ne???

Kavgaya gerek yok sakin olun ben genel olarak yazdım herkes bir yorum atıyorda yorum atmak basit sen alırsın başkası almaz olağan şeyler bunlar. Konu içeriğine gelirsek sayıları içinde note 3 diğerleriyle kıyaslanamaz bile.

Invoke

Üye
Benchmarkta hile olduğunu samsung bile bir şekilde kabul etmişti. Hala neyin peşindesiniz?

Hile yapıyor diyen Einstein konuyu açan adam.
Zaten en iyisi elit diye başlayan cümleden sonra artık insan diyeceğini şaşırıyor.

Tepkiler: 0MG90