• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Sony Xperia Z ve Xperia Z Ultra karşı karşıya

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z ve Xperia Z Ultra karşı karşıya
Sony geçtiğimiz Ocak ayında ABD Las Vegas’da düzenlenen CES 2013, Tüketici Elektroniği Fuarı’nda yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Xperia Z‘yi duyurmuştu. Suya ve toza dayanıklı yapısı, Fu.ll HD ekranı yanı sıra üst düzey donanım bileşenleri ile karşımıza gelen akıllı telefon ülkemizde dahil olmak üzere dünya genelinde yoğun ilgi görüyor.



Diğer taraftan Sony geçtiğimiz günlerde de ilk phablet modeli akıllı telefonu Xperia Z Ultra‘yı tanıttı. Bu yeni yarı tablet yarı akıllı telefon da suya ve toza dayanıklı gelirken, Qualcomm‘un üst düzey 2.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içeren Snapdragon 800 yonga seti ve diğer üst donanım bileşenleri ile oldukça etkileyici.

Sony‘nin Xperia Z ve Xperia Z Ultra modelleri için yeni bir karşılaştırma videosu geldi. Video da özellikle uygulama açılış süreleri karşılaştırılıyor. Snapdragon 800‘lü Xperia Z Ultra modelinin bu açıdan 1.5Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 yonga setine sahip Xperia Z‘ye göre daha hızlı olduğunu söyleyebilir. Videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

[video=youtube;Lxx0riTvA_U]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Lxx0riTvA_U#t=0s[/video]

Sony Xperia Z ve Xperia Z Ultra karşı karşıya
 


Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Ekrana bak 6.9 inç Tablet Resmen :sirit:
 
fk555897

fk555897

Üye
Xperia Z ultra çok büyük ama çok da hızlı. Sadece tablet olarak bile alınabilecek bir phablet. Ancak ekran kalitesi gerçekten çok güzel.
 
Invoke

Invoke

Üye
Honamiyi bekliyoruz :ehe
 
Invoke

Invoke

Üye
Aynen bende bekliyorum! :)
SONY bu sene iyi cihazlar çıkarmaya basladi. Dahada iyileri gelir ınşallah

2012de Ericssonu aldıktan sonra biraz toplanmaya çalıştılar da, olmadı sanki, zarar da etmişler :ehe
Ama bu sene öyle değil, Z'yi her ne kadar çok beğenmeyen olsa da ben de dahil., bir sürü eleştiri alsa da biraz toparlandılar ve zaten bu yılın amirali bu değil dediler. Bakalım...
 


Üst Alt