• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Sony Xperia Z Ultra resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z Ultra resmi olarak duyuruldu
Akıllı telefon segmentinin dev isimlerinden bir tanesi olan Sony, Xperia çatısı altın topladığı modellerle dünya genelinde ilgi görüyor. Bir süredir firmanın tablet/akıllı telefon hibrit modeli üzerinde çalıştığı yönünde haberler gelmişti. Geçtiğimiz günlerde bir çok görseli de ortaya çıkan ve Sony Xperia Z Ultra olarak adlandırılan yeni büyük ekranlı akıllı telefon firma tarafından resmi olarak duyuruldu.

Yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Sony Xperia Z Ultra 6.4″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel HD çözünürlüğünde Triluminos dokunmatik ekran ile gelecek. Yeni akıllı telefon gücünü de 2.2Ghz saat hızında çalışacak olan dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm‘un en üst düzey yonga seti Snapdragon 800‘den alacak.

Diğer önemli teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Sony Xperia Z Ultra 2GB sistem belleği yanı sıra 16GB dahili veri kapasitesi ile geliyor. MicroSD kart desteği de sunan akıllı telefon 3.000mAh batarya ile sunulacak.

Oldukça ince ve hafif bir yapıya sahip olan Xperia Z Ultra 6.5mm inceliğinde ve 212gr ağırlığında. Arka yüzünde 8MP kamera konumlandırılmış olan cihaz NFC, Wi-Fi, Bluetooth, GPS gibi özelliklerle geliyor. Ayrıca Google Android 4.2 Jelly Bean üzerinde çalışacak.

Sony Xperia Z gibi hem suya hem de toza karşı dayanıklı yapı ile gelecek akıllı telefonun 3. çeyrekte satışa sunulması planlanırken, fiyatı hakkında henüz bilgi bulunmuyor.

Sony Xperia Z Ultra resmi olarak duyuruldu
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke


Invoke

Invoke

Üye
Yine altta ve üstte kocaman boşluklarıyla geldi telefon... Bence yine de hoş ama ya kasayı biraz küçül ya da ekranı biraz büyüt, sony!
Teşekkürler haber için...


- - - Eklendi - - -

Qualcomm 800 güzel oldu, pek güvenemiyordum sony'ye ama iyi oldu, Honamiden ümitliyim artık =)


- - - Eklendi - - -



 

schindler2013

Üye
teşekkürler
 
istisna97

istisna97

Üye
6.4 inç mi
 
Kerim.

Kerim.

Üye
Ohoo xperia z elde zor tutuluyor bu nasil tutulacak ayni yapiyla:ah
 
Türe

Türe

Üye
Cohoss :oha: tasarim bitirdi beni. Ama cok buyuk.
 
CABBAR

CABBAR

Üye
La benim tablet 7'' Yuh :oha: bu nedir be yav
 
achambo

achambo

Üye
baya büyük tablet niyetine kullanırım ben
 
Lohengram

Lohengram

Üye
O boyut ne be gereksiz :ehe
 
enterneoll

enterneoll

Üye
ben 6'''e kadar kullanırım ama bu aşırı büyük tabi böyle dememek lazım belli olmaz belki alabilirim :D
 
Invoke

Invoke

Üye
Bence çok güzel ya... Arka taraf yine cam mı ve bir de ses performansı nasıl merak ettiğim sorular… bilgisi olan varsa yazabilir mi ? :)
 
smh60

smh60

Üye
boyut aşırı gerisi süper :)
 
fk555897

fk555897

Üye
6.44" biraz büyük ama özellikler ve tasarım çok iyi.
 


Üst Alt