Sony Xperia Z Ultra batarya performansı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z Ultra batarya performansı
Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden bir tanesi olan Sony, geçtiğimiz gün yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli olan Xperia Z1‘i resmi olarak duyurmuştu. Üst seviye modelleri ile dikkat çeken firma Ocak ayında CES 2013′de Xperia Z‘yi tanıtmış, geçtiğimiz haftalarda da Xperia Z Ultra adında ki modelle karşımıza gelmişti.



Sony’nin ilk phablet modeli olan Xperia Z Ultra, 6.4″ büyüklüğünde ekran ile geliyor. Üst seviye donanım bileşenlerine sahip olan akıllı telefonun ekran çözünürlüğü ise 1920×1080 piksel HD olarak belirlenmiş. Diğer özelliklerine baktığımızda ise yonga seti olarak 2.3Ghz dört çekirdekli Krait 400 işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 yonga setini görüyoruz.

2GB sistem belleği yanı sıra 16GB dahili veri kapasitesi ile gelen akıllı telefonun arka yüzünde 8MP çözünürlükte, ön tarafında da 2MP çözünürlükte kamera yer alıyor. Her iki kamera da 1080p video kayıt desteği sunuyor.

Google Android 4.2 Jelly Bean üzerinde çalışan Sony Xperia Z Ultra 3.050mAh batarya ile geliyor. Diğer bazı büyük ekranlı akıllı telefonlara bakarsak eğer Huawei Ascend Mate 4.050mAh, Samsung Galaxy Mega 6.3 ise 3.200mAh batarya kullanıyor.

Akıllı telefonlar için en önemli detaylardan bir tanesi de bataryanın sunduğu kullanım süresi. Batarya ömrü ile ilgili olarak Sony Xperia Z Ultra hakkında ilk bilgiler de geldi. Bu detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Sony Xperia Z Ultra batarya performansı
 
Uhops

Uhops

Üye
Videoda motorola RAZR ile tarayıcada ise Xpria ZR ne biçim fark atmış öyle kiye katlamış :hmmm
 


Üst Alt