Sony Xperia Z ekran paneli..Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z ekran paneli..Yardım!
Bilindiği üzere xperia z de bir jdc ve sharp olmak üzere iki ekran paneli kullanılmış forumlarda da sharpın daha iyi bir ekran kalitesine sahip olduğu açıklanmış fakat telefonu rootlamadan hangi ekran paneline sahip olunduğu bilinmiyor..eğer başka yöntemler varsa lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bana teşekkürler..

SalihByk

SalihByk

Üye
valla bendede xperia z var hocam bunu bende arastırıyım çözum yolunu bulursan banadda haber verırmısın ?

astamanana

astamanana

Üye

burdan bakabilirsiniz beyler. benim ki sharp cikti

Invoke

Invoke

Üye
Nası bi fark var aralarında?

SalihByk

SalihByk

Üye
Benimkide sharp çıktı yani iyisi mi kotusumu

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
türkiyeye jdc göndermislerdir kesin :D

taylan08

Üye
çikolata sevenlere xperia z önerilir

[video=youtube;CE79SD9xtRo]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CE79SD9xtRo#![/video]

astamanana

astamanana

Üye
bencede.turkiyeye jdc gonderilmistir muhtemelen. sharp bu alandaki tecrübesiyle kalitesiyle bence az yada cok orasini bilmiyorum,jdc den daha iyidir.

spawnozkan

spawnozkan

Üye
bende çok araştırdın ama yandan bakılınca çok zor anlaşılan bir görüntü kaybından başka bi fark yok galiba

- - - Eklendi - - -

bende JDC var arkdaşlar

- - - Eklendi - - -

İki ayrı üretici Xperia Z panelini üretiyor. Piyasada ikisi de mevcut. Aralarında ilk başlarda Sharp panel daha iyi gibi bir söylenti yayılmış olsa da şimdi görüyoruz ki elle tutulur bir fark yok. Hatta belli konularda Sharp belli konularda JDC panel daha iyi diyenler var.
İki telefonu yan yana koyduğunuzda tek farkın kalibrasyon olduğunu görme ihtimalimiz dış kaynaklardan gelen ekran görüntülerinde görülüyor. Eğer iki telefonu yan yana koyma şansımız olursa karşılaştırma yapabiliriz.
Sonuç olarak Sharp ya da JDC fark yok diyebiliriz. Sony kendi ülkesine JDC panel dağıtıyor bu arada ek bilgi olsun. :)

tan alıtıdır arkdaşlar

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar burada bazı karşılaştırmalar yapılmış fotograflar çekilmiş ama güvenilirliği ne derece doğru bilmiyorum yinede bi bakın derim

Invoke

Invoke

Üye
Resimlere bakarsak jdc daha iyi gibi duruyor

Üst Alt