ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
3GB RAM Android'de neyine yetmiyor acaba? Daha fazla olması daha fazla batarya yemesi demektir. Zarardan başka bir şey değil. Başka ne eksikliği var? 2k ekran? Koysunlar da batarya süresi 6 saatten 3 saate düşsün. Boş eleştiri yapmayalım.Hem daha sonra cihaz çıkar hemde özellik olarak rakiplerinden düşük olsun. Yine olmadı Sony. Z2 den beri 3 GB ram. Snapdragon 820 li rakiplerini örnek almalı
Sony gibi sende geriden geliyorsun. S7 edge 7-8 saat ekran alıyor S7 de 6 saat. İki cihaz dada 2k ekran var! 2000 liraya 4 GB ram li cihaz varken niye 3 GB ram tercih edeyim ki?3GB RAM Android'de neyine yetmiyor acaba? Daha fazla olması daha fazla batarya yemesi demektir. Zarardan başka bir şey değil. Başka ne eksikliği var? 2k ekran? Koysunlar da batarya süresi 6 saatten 3 saate düşsün. Boş eleştiri yapmayalım.
Cihaz bence çok güzel. Özellikle tasarımı, resmen aşık oldum. Gidip bi an önce incelemem lazım. Özellikle yeni kamera odaklama sistemi çok iyi görünüyor.
Tasarımı çok güzel de kafam kadar boşluk koymasaydı keşke dedirtiyor.s7 nin fiziksel tuşu var ama alt tarafı daha ince.3GB RAM Android'de neyine yetmiyor acaba? Daha fazla olması daha fazla batarya yemesi demektir. Zarardan başka bir şey değil. Başka ne eksikliği var? 2k ekran? Koysunlar da batarya süresi 6 saatten 3 saate düşsün. Boş eleştiri yapmayalım.
Cihaz bence çok güzel. Özellikle tasarımı, resmen aşık oldum. Gidip bi an önce incelemem lazım. Özellikle yeni kamera odaklama sistemi çok iyi görünüyor.
Her firmanın kullandığı mühendislik başka. Herkes Samsung gibi yapmak zorunda değil.Tasarımı çok güzel de kafam kadar boşluk koymasaydı keşke dedirtiyor.s7 nin fiziksel tuşu var ama alt tarafı daha ince.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Kamera iyi gibi duruyor video da. Hadi bakalım hayırlısı
2000 zor bence, biraz daha fazla olurbence güzel bir cihaz 2k ekran isteyenler z5 premium a adamlar 4k ekran koydu da aldınız mı ? onun şarj süresi de kötü değildi ve 3 gb rami beğenmemek gereksiz android e fazlasıyla yeterli ve bu telefonun fiyatı de 2000 den aşağı olur bence 1800-1900 filan s7 ise 2300-2500 arası s7 ile karşılaştırmak gereksiz ki sadece 1 gb ram eksiği var
2K ekranın bana avantajlarını söyler misin? VR dışında.Sony gibi sende geriden geliyorsun. S7 edge 7-8 saat ekran alıyor S7 de 6 saat. İki cihaz dada 2k ekran var! 2000 liraya 4 GB ram li cihaz varken niye 3 GB ram tercih edeyim ki?
Bu arada ben ekranı değil rami eleştirdim. Ekranın 2k veya 1080P olması benim takmadığım bişey. Önemi yok bana göre
S7 den sonra çıktı doğru karşılaştırmak yanlış olur. Bu cihaz daha iyi! En az 2200 lira bu cihaz benden söylemesi. Olay sadece 1 GB ram değil.bence güzel bir cihaz 2k ekran isteyenler z5 premium a adamlar 4k ekran koydu da aldınız mı ? onun şarj süresi de kötü değildi ve 3 gb rami beğenmemek gereksiz android e fazlasıyla yeterli ve bu telefonun fiyatı de 2000 den aşağı olur bence 1800-1900 filan s7 ise 2300-2500 arası s7 ile karşılaştırmak gereksiz ki sadece 1 gb ram eksiği var
Bencede. Z5 kaçtan geldiyse ondan en az 100-200 lira daha pahalı gelecek2200 tlyi rahat geçer 2600 bekliyorum ben malum dolar euro fiyatları ortada
+birde ekstra vergisi +kdvsi var bunların 3000 diyelim biz bunaBencede. Z5 kaçtan geldiyse ondan en az 100-200 lira daha pahalı gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?