Sony, Xperia X Premium'un olmadığını belirtti

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony, Xperia X Premium'un olmadığını belirtti
Sony, Xperia modelleri ile pazarın önemli üreticilerinden bir tanesi ve sunduğu akıllı telefon modelleri de hem tasarım ham de donanım yönünden ilgi görse de firma bir türlü satış rakamları ile tatmin olmuş değil.



Her sene yeni modeller sunan firma, özellikle de Xperia Z serisi modelleri ile üst seviyede adından söz ettirirken, geçtiğimiz sene Eylül ayında Xperia Z5 ailesini pazara sunmuştu. Bu modeller Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 ve Xperia Z5 Premium adı ile gelirken, Premium model dünyanın ilk 4K ekranlı modeli olmuştu.

Diğer taraftan bu sene ise strateji değiştiren firma, Xperia Z ailesini sonlandırdığını açıkladı ve Şubat ayında MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde Xperia X adındaki yeni ailes geldi. Bu yeni cihazların tümü 5" ekran içerirken, Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance adı ile sunuldular.

Kısa bir süre önce yeni bazı iddialar ortaya çıkmıştı. Bu iddialara göre Sony'nin yeni bir üst seviye model üzerinde çalıştığı ve Xperia X Premium adı ile sunulacak olan bu akıllı telefonun HDR ekranı ile de dünyada ilk olacağı kaydedilmişti.

Bu durum için Sony'den bilgi geldi. Sony Mobile Tayvan, ePrice sitesine verdiği bilgiye göre Xperia X Premium adında bir cihaz sahte. Sony, Xperia X Premium'un varolmadığı ya da geliştirilmediğine dair bir bilgi vermezken, sadece cihazın sahte olduğunu söylemekle yetindi.
Sony, Xperia X Premium'un olmadığını belirtti
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Su Geçirmezlikden Yırttı Sony Yoksa Oda Batardı :D + Şeyler Üretmesi Gerek Kamerası Güya İyi Herkes Aldı Ama Bence Tırt
 


Üst Alt