Sony Xperia U Hakkında Herşey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samikayaa

samikayaa

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia U Hakkında Herşey
Merhaba Gencler ben telefonu 1 hafta önce aldim özeliklerinden bahsedeyim kamerası gayet net hd süper kalitede videoları var ama akşam görüntü karanlıkta net değil hafizasina gelelim 4 gb hafiza yetiyorsa bana göre muhteşem bir telefon otg kablosu geldiginde flash bellek ,gamepad takılabilecek ekranı ise bu zamana kadar gördügüm en iyi ekran görüntüsü muhteşem iphonedan bile iyi ekran çizilmiyor (ama yinede çizmeyi denemeyin :)) akşam telefon uzay mekiği gibi çok dikkat çekiyor ledi çok fazla parlaklık veriyor fakat hoparlör sesi kötü kulaklık ile muhteşem sesler alinabiliyor 3d kamerası pek kullanışlı olmamasına rağmen var şarjı normal android telefonlarınkiyle birdir masaüstü kişiselleştirilebilir hafızasına 1 gb dosya 2 dk icinde koplanabiliyor gayet hızlı ram 512 mb gayet yeterli ben öneririm almak isteyenler sorularını sorabilirler Yakında videoda koyacağım

acemi01

acemi01

Üye
hayırlı olsun. tasarımını beğendiğim bir telefon. telefonda direk 4 gb boş yer mi var ? yani sistem dosyaları bu 4 gb hafıza içerisine dahil mi değil mi ? kısacası telefonu ilk aldığında hafıza net olarak ne kadar ? :)

samikayaa

samikayaa

Üye
    Konu Sahibi
net 4 gb bu arada eyw çok memnunum sitesinden karşılaştırabilirsin istediğin telefonla

acemi01

acemi01

Üye
teşekkürler. bu telefonu zamanında araştırmıştım ama hafıza nedeni ile vazgeçtim. şimdi bizim bir arkadaş düşünüyor o yuzden merak ettim net hafızasını. inş ileriki zamanlarda hafıza ile bir sıkıntın çıkmaz.

sonsuzluk123

Üye
bakın hafıza 4 gb değil !!! brbrbrbr
4 gb kullanıcının dosyaları için 2 gb programlar için 2 gb ise android için kullanılıyor. yani bi 6 gb var bize.

otg kablosu ile gamepad, mouse (her ikiside kablosuz denendi çalıştı), flash bellek çalışıyor.

oyunlarda hiç bir şekilde kasma yok yeterki uyumlu versiyonunu indirin. youtube üzerinde çekilmiş videolar var. sarjı sıkıntı.

kamerada kumlanma çok sık oluyor. video kalitesi çok iyi değil. aşırı dalgalanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
samikayaa

samikayaa

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle boşta 4 gb var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt