samikayaa
Üye
Sony Xperia U Hakkında Herşey
Merhaba Gencler ben telefonu 1 hafta önce aldim özeliklerinden bahsedeyim kamerası gayet net hd süper kalitede videoları var ama akşam görüntü karanlıkta net değil hafizasina gelelim 4 gb hafiza yetiyorsa bana göre muhteşem bir telefon otg kablosu geldiginde flash bellek ,gamepad takılabilecek ekranı ise bu zamana kadar gördügüm en iyi ekran görüntüsü muhteşem iphonedan bile iyi ekran çizilmiyor (ama yinede çizmeyi denemeyin
) akşam telefon uzay mekiği gibi çok dikkat çekiyor ledi çok fazla parlaklık veriyor fakat hoparlör sesi kötü kulaklık ile muhteşem sesler alinabiliyor 3d kamerası pek kullanışlı olmamasına rağmen var şarjı normal android telefonlarınkiyle birdir masaüstü kişiselleştirilebilir hafızasına 1 gb dosya 2 dk icinde koplanabiliyor gayet hızlı ram 512 mb gayet yeterli ben öneririm almak isteyenler sorularını sorabilirler Yakında videoda koyacağım
) akşam telefon uzay mekiği gibi çok dikkat çekiyor ledi çok fazla parlaklık veriyor fakat hoparlör sesi kötü kulaklık ile muhteşem sesler alinabiliyor 3d kamerası pek kullanışlı olmamasına rağmen var şarjı normal android telefonlarınkiyle birdir masaüstü kişiselleştirilebilir hafızasına 1 gb dosya 2 dk icinde koplanabiliyor gayet hızlı ram 512 mb gayet yeterli ben öneririm almak isteyenler sorularını sorabilirler Yakında videoda koyacağım