hiu482 Üye furyzer0' Alıntı: yok o kismi anladim mesela samsunda touchwiz rehberi yerine saf androidin rehberileri var VIA-T7D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle. Daha işlevsel oluyor bana göre. En azından gereksiz bloatwareler yok GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
furyzer0' Alıntı: yok o kismi anladim mesela samsunda touchwiz rehberi yerine saf androidin rehberileri var VIA-T7D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle. Daha işlevsel oluyor bana göre. En azından gereksiz bloatwareler yok GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
furyzer0 Üye hayyam482' Alıntı: Aynen öyle. Daha işlevsel oluyor bana göre. En azından gereksiz bloatwareler yok GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... ama cihazi alirken o bloatware lere de para oduyorsunuz VIA-T7D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayyam482' Alıntı: Aynen öyle. Daha işlevsel oluyor bana göre. En azından gereksiz bloatwareler yok GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... ama cihazi alirken o bloatware lere de para oduyorsunuz VIA-T7D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hiu482 Üye furyzer0' Alıntı: ama cihazi alirken o bloatware lere de para oduyorsunuz VIA-T7D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Aynen de cihazj alalı 4 yıl oldu. Bloatwareyi kaldırmaya gücü yetmez artık GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
furyzer0' Alıntı: ama cihazi alirken o bloatware lere de para oduyorsunuz VIA-T7D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Aynen de cihazj alalı 4 yıl oldu. Bloatwareyi kaldırmaya gücü yetmez artık GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BLasTeaR Üye Öncelikle konu için teşekkürler. Müsait olduğumda bir ara konuyu detaylı inceleyip değineceğim. Beni de Z3 Gold kullanıcı listesine ekleyebilirsiniz.
Öncelikle konu için teşekkürler. Müsait olduğumda bir ara konuyu detaylı inceleyip değineceğim. Beni de Z3 Gold kullanıcı listesine ekleyebilirsiniz.
Emre Üye hayyam482' Alıntı: Aosp mi? Linki açamıyorum da. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Evet.
hayyam482' Alıntı: Aosp mi? Linki açamıyorum da. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Evet.
hasim38 Üye z3 plus'ı nasıl bilirsiniz arkadaşlar?Kullanıcı kulübünü bulamadım varsa kullanan yardım eder mi acaba?
z3 plus'ı nasıl bilirsiniz arkadaşlar?Kullanıcı kulübünü bulamadım varsa kullanan yardım eder mi acaba?
BLasTeaR Üye hasim38' Alıntı: z3 plus'ı nasıl bilirsiniz arkadaşlar?Kullanıcı kulübünü bulamadım varsa kullanan yardım eder mi acaba? Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Z3+ için Sony Xperia Z3+ Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | E6553 |
hasim38' Alıntı: z3 plus'ı nasıl bilirsiniz arkadaşlar?Kullanıcı kulübünü bulamadım varsa kullanan yardım eder mi acaba? Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Z3+ için Sony Xperia Z3+ Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | E6553 |
ÖZGÜNBEY Üye SATILIK SİYAH Z3 COMPACT. FULL BODY KORUYUCULU, KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZ. İLGİLENENLER MESAJ ATSIN