Sony Xperia™ Z1 KitKat Güncellemesi (4.4)

Sponsorlu Bağlantılar

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia™ Z1 KitKat Güncellemesi (4.4)
An itibariyle Xperia™ Z1 cihaza KitKat (4.4) güncellemesi çıkmıştır. Sony resmî sitesinde yazmaktadır. Cümleten hayırlı olsun ;)

(SÜPER ÖTESİ BİR YAZILIM OLMUŞ - 4.3'Ü SOLDA SIFIR BIRAKIR ;))
...........................................................................​

Son düzenleme:

forcerecon

forcerecon

Üye
Türkiye ye gelmesi en az 2 hafta

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Daha erken olsa süper olur.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Arkadaşlar Türkiye'ye de geldi. Dün arkadaşta Z1 vardı. Güncellemeyi yaptı. Kitkat güncellemesiydi. Siz de yapabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Süper olmuş cihaz ;)

ametlim

ametlim

Üye
arkadaşlar ben güncelleme yaptım bugün.z1 var bende.ama gel gelelim güncellemeyi yaptıktan sonra 4.4.2 oldu normalde olması gereken 4.4.4 değilmiydi kitkat yazıyor ama.
zaten 4.4.3 tü zaten neden 4.4.2 ye düştü

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Sony Mobile sitesine gir bak istersen, en son sürüm 4.4.2'dir

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
spye geldimi

hasaneness

hasaneness

Üye
Okulumdaki arkadasimda z1 var abiside z1 kullaniyormus abisi guncelleme alirken arkadasim hala guncelleme almadi sordum turkiyeden almis sebebi ne olabilir?

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla tüm cihazlara aynı anda ulaşmıyor güncelleme, IMEI numarasına göre veriliyor diye bir söylenti duydum.

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim,

ozakin70

ozakin70

Üye
Hayirli olsun arkadaslar bizlerede performans ve diger ozellikleri hakkinda bilgi verirseniz ogrenmis oluruz Sony calisiyormu calismiyormu;)

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Hayirli olsun arkadaslar bizlerede performans ve diger ozellikleri hakkinda bilgi verirseniz ogrenmis oluruz Sony calisiyormu calismiyormu;)
4.3 yazılımında cihaz berbat bir hal almıştı ama bu 4.4.2 ilaç gibi geldi bence, cihaz performans bakımından süper ötesinde bir şey oldu ;) Pil ömrü bana normal geliyor, 2 gün rahat rahat kullanıyorum.

Üst Alt