1 yılda değil.. Google an destek sözü 18 ay diye biliyorum . 18 ayın dolmasına az kaldı. Eğer arkadaş rootdan , falan anlayıp yaparım diyorsa nexus 4 daha önde tabi o zaman ama ben bunlara pek girmediğimden SP alırdım
İkisi de 4.4 güncellemesi alacak, kısmı yanlış olmuş. Nexus 4, 4.4 alalı çok oldu 4.4.2 dağıtılmaya başlandı, SP 4.4 hala alacak 4.2.2 kullanıyor.
Ayrıca SP'nin güncelleme ömrü çabuk dolacak Nexus 4 daha öyle olmayacak.
1 yılda değil.. Google an destek sözü 18 ay diye biliyorum . 18 ayın dolmasına az kaldı. Eğer arkadaş rootdan , falan anlayıp yaparım diyorsa nexus 4 daha önde tabi o zaman ama ben bunlara pek girmediğimden SP alırdım
Aksine, asıl root yaparsa SP işe yarar bir cihaz olur. Xperiaların geliştirici desteği yeterince fazla, onlardan faydalanmak lazım. Yoksa stock takılacaksa yine Nexus 4 önde. (SP'nin artılarını yukarıda yazmıştım.)
hayıır rootlamazsa nexus 4 diyorum. rootlarsa SP ama ROM işinde nexus 4 ün biraz daha önde olacağını düşünüyorum bende tablet var ve istediğim herşeyi yükleyebileceğimden SP seçerdim diyorum
hayıır rootlamazsa nexus 4 diyorum. rootlarsa SP ama ROM işinde nexus 4 ün biraz daha önde olacağını düşünüyorum bende tablet var ve istediğim herşeyi yükleyebileceğimden SP seçerdim diyorum