Sony Xperia Sola

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orpheus17

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Sola
Arkadaşlar yakın bir zaman içerisinde sony xperia sola almayı düşünüyorum.Nasıldır bilmiyorum hiç kullanmadım kullanan yada bilen varsa söyleyebilir mi?

Konu yanlış yerde ise özür dilerim.

Kerim.

Kerim.

Üye
Sar'ı yüksek o telefonun.alma bence

Tarkan4407

Üye
Sar değeri hemen hemen Iphone kadar. Telefondan beklentilerin çok önemli. Sola iyi bir telefon. En önemli eksiği ön kamerasının olmayışı. Eğer telefonla görüntülü görüşme yapıyorsan, sola işine yaramaz. Sola'nın gece fotoğraf çekimi de çok iyi değil. Bunun haricinde 800-1000 TL civarında en iyi telefonlardan biri Sola'dır. Ekranı çok kaliteli. Dokunmatiği eşsiz nitelikte. Dokunmadan algılama özelliği var. Sonuçta Sony kalitesi. Malzemesi, işçiliği oldukça iyi. Sormak istediğin sorular olursa cevaplarım. Dediğim gibi gece çok kaliteli fotoğraf çekmek isterim ve görüntülü konuşma yapmak isterim demezsen, bu telefon 10 numara.

• Beğen
Tepkiler: orpheus17
mystiery_

mystiery_

Üye
xperia sola, seni alacağam oğlum.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Bencmark testlerine göre de gayet iyi bi telefon o fiyata alabileceğin en iyi telefon diyebilirim.

orpheus17

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar kamera olayı beni pek ilgilendirmiyor açıkçası (tabi bide 720p diye bi şeyde var o ayrı konu :D ) ben sadece 900 liraya değer mi merak ettim ondan sordum yorumlarınıza bakılırsa değermiş gibi görünüyor tekrar teşekkürler :D

TkiLLaS

Üye
beyler 512 mb ram den kalan 350 mb diye hatırlıyorum... eğer bu telefonu alırsam 2 yıl kullanmayı planlıyorum ( en az ) bu ram miktarı düşündürüyo beni bi tek

ozgur2424

ozgur2424

Üye
ben sola'yı alalı 3 gün oldu telefon gercektende cok guzel kullanışlı arkadaşlarında dedıgı gıbı gece çekimi ve görüntülü konuşma sıkıntısı var sadece ama bir benım bır sorunum var yardımcı olabılırsenız sevınırım 16 gb hafıza kartı aldım yanında içerisinde görüyor hafıza kartını ama mesela google play storeden birşey yüklerken telefon belleği dolu oldugu ıcın oraya atamıyor hafıza kartına atması gerekmezmı gerekiyorsa atmıyor sıkıntım bu şimdiden teşekkürler...

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Sola almayın atrix alın:oke:çok daha üstündür

61semih

61semih

Üye
Sola almayın atrix alın:oke:çok daha üstündür
+1

2 sene çok rahatça karşılamaz sola ama günümüzde iyi telefon

ram yetersiz ve ekranı bana göre küçük

2 sene yetecek bir telefon arıyorsanız markaların amiral gemi diye nitelendirdiği telefonlar tercih edilmeli.

iphone 4 galaxy s2 xperia s sensation xl gibi telefonlar 2 sene daha götürür.

None52

Üye
Arkadaşlar "Xperia" Yazısı üstündeki Işığı nasıl aydınlatabiliriz, geceleri "Xperia" yazısını parlatmak için ama partlatmıyor, yani uzun yanmıyor nasıl yapabilirim?

Kerim.

Kerim.

Üye
Sar değeri hemen hemen Iphone kadar. Telefondan beklentilerin çok önemli. Sola iyi bir telefon. En önemli eksiği ön kamerasının olmayışı. Eğer telefonla görüntülü görüşme yapıyorsan, sola işine yaramaz. Sola'nın gece fotoğraf çekimi de çok iyi değil. Bunun haricinde 800-1000 TL civarında en iyi telefonlardan biri Sola'dır. Ekranı çok kaliteli. Dokunmatiği eşsiz nitelikte. Dokunmadan algılama özelliği var. Sonuçta Sony kalitesi. Malzemesi, işçiliği oldukça iyi. Sormak istediğin sorular olursa cevaplarım. Dediğim gibi gece çok kaliteli fotoğraf çekmek isterim ve görüntülü konuşma yapmak isterim demezsen, bu telefon 10 numara.
Sar degeri iphone la ayni olunca sar degeri az mi oluyo yani:ah:zzz:

m_kan

m_kan

Üye
atrix daha iyi atrix al bence hem çok daha ucuz

CasuS_87

CasuS_87

Üye
sar değerini saymazsak süper telefon :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt