NeoV Üye [QUOTE=" Tehlike ";4909275] Çıkış tarihi ne? 1000tl olsa süper olur ama sanmıyorum xperia p bile 1300tl[/QUOTE] Çıkış tarihini ve fiyatını bilmiyorum. Ama xperia P hakediyordu çünkü Xperia S'ten bile iyi.
[QUOTE=" Tehlike ";4909275] Çıkış tarihi ne? 1000tl olsa süper olur ama sanmıyorum xperia p bile 1300tl[/QUOTE] Çıkış tarihini ve fiyatını bilmiyorum. Ama xperia P hakediyordu çünkü Xperia S'ten bile iyi.
futbol123 Üye NeoV' Alıntı: Çıkış tarihini ve fiyatını bilmiyorum. Ama xperia P hakediyordu çünkü Xperia S'ten bile iyi. Genişletmek için tıkla ... Avea getirticekmiş ilk okumuştum xperia p ve sola modelini bakalım uygun fiyatlı olur inşallah.
NeoV' Alıntı: Çıkış tarihini ve fiyatını bilmiyorum. Ama xperia P hakediyordu çünkü Xperia S'ten bile iyi. Genişletmek için tıkla ... Avea getirticekmiş ilk okumuştum xperia p ve sola modelini bakalım uygun fiyatlı olur inşallah.
NeoV Üye Sitesinde yazan vergisiz fiyatı £299.00. Bunu TL'ye çevir sonrada üstüne %43 vergi koy al sana türkiye fiyatı.
Sitesinde yazan vergisiz fiyatı £299.00. Bunu TL'ye çevir sonrada üstüne %43 vergi koy al sana türkiye fiyatı.
futbol123 Üye NeoV' Alıntı: Sitesinde yazan vergisiz fiyatı £299.00. Bunu TL'ye çevir sonrada üstüne %43 vergi koy al sana türkiye fiyatı. Genişletmek için tıkla ... 1000tl civarı olur.Xperia go hakkında bilgin varmı?
NeoV' Alıntı: Sitesinde yazan vergisiz fiyatı £299.00. Bunu TL'ye çevir sonrada üstüne %43 vergi koy al sana türkiye fiyatı. Genişletmek için tıkla ... 1000tl civarı olur.Xperia go hakkında bilgin varmı?
MrCommanDTr Emekli Yönetici Tehlike ";4909302][COLOR="DarkRed' Alıntı: 1000tl civarı olur.Xperia go hakkında bilgin varmı? Genişletmek için tıkla ... 1000 den fazla olur sterlin 3 tl ye yakın.[/COLOR]
Tehlike ";4909302][COLOR="DarkRed' Alıntı: 1000tl civarı olur.Xperia go hakkında bilgin varmı? Genişletmek için tıkla ... 1000 den fazla olur sterlin 3 tl ye yakın.[/COLOR]
MrCommanDTr Emekli Yönetici KayraBey' Alıntı: Yok mu bu işin bir sonu arkadaş Hergün yeni bir model çıkıyor ağzımız açık bakıyoruz Genişletmek için tıkla ... Sorma abi dedikodular konseptler sızan resimler sony de çok model çıkarıyor ya müşterinin pek hoşuna gitmiyor bu ikinci el fiyatları düşüyor.
KayraBey' Alıntı: Yok mu bu işin bir sonu arkadaş Hergün yeni bir model çıkıyor ağzımız açık bakıyoruz Genişletmek için tıkla ... Sorma abi dedikodular konseptler sızan resimler sony de çok model çıkarıyor ya müşterinin pek hoşuna gitmiyor bu ikinci el fiyatları düşüyor.
yavuzkaraca Üye ya en güzeli temiz bir sefer 1500 tl ye bir telefon alacan kullan kullanabildiğin kadar
MrCommanDTr Emekli Yönetici yavuzkaraca' Alıntı: ya en güzeli temiz bir sefer 1500 tl ye bir telefon alacan kullan kullanabildiğin kadar Genişletmek için tıkla ... ben ikinci el bi n9 alıp bekleyecem bir yıl Allahın izniyle.
yavuzkaraca' Alıntı: ya en güzeli temiz bir sefer 1500 tl ye bir telefon alacan kullan kullanabildiğin kadar Genişletmek için tıkla ... ben ikinci el bi n9 alıp bekleyecem bir yıl Allahın izniyle.
MrCommanDTr Emekli Yönetici yavuzkaraca' Alıntı: bence n9 alma paraya yazık bee Genişletmek için tıkla ... n9 parasının cihazı ve geliştirici olduğumdan kullanımında sıkıntı vs yaşamam tam benlik şuan.
yavuzkaraca' Alıntı: bence n9 alma paraya yazık bee Genişletmek için tıkla ... n9 parasının cihazı ve geliştirici olduğumdan kullanımında sıkıntı vs yaşamam tam benlik şuan.