Sony Xperia S Oyunları Part 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia S Oyunları Part 2

Oyunların Hepsi Bizzat Kendimce Denenmistir İyi Oyunlar :D

• Beğen
Tepkiler: dadaraz

dadaraz

dadaraz

Üye
:tşk: Çok teşekkür ederim kardeşim, ne zamandır Asphalt 6'nın Xperia S versiyonunu arıyordum... Az önce oynadım, oynarkende birkez daha iyi ki Xperia S almışım dedim içimden...

Not: Bu arada şuanda Gangstar Rio iniyor wifiden... :oke:

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
iyi oyunlar kardesim bence rio yu indirme derim benim pek hosuma gitmedi gta daha hos bence

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

cliolar

Üye
Rio one x de denendi,stabil

dadaraz

dadaraz

Üye
xperia s'te gayet sorunsuz çalıştı rio... ama arkadaşın bahsettiği üzere oyun pek başarılı değil gibi geldi banada... dur bakalım, eğer şu backstab ve asphalt 6'dan sıra gelirse, (ve mass effect infiltrator var tabii sırada...) oynamaya çalışıcam, ben oyunları touch screen olarak oynamayı seviyorum genelde ve riodaki stick olayına uyuz oldum adeta seçenek olarak, direksiyondan bahsetmeye bile gerek yok zaten...

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
dedigin gibi basarılı degil oyun gta 3 dede bazı görevleri dokunmatık ekran la yapamıyorsun bende bazen klavye bagliyorum tele oyle geciyorum guzel oluyo bence dene gta yı daha iyi sony yeni bi telefon cıkarmıs bu arada bıttım telefona sony xperia gx bi bak istersen

dadaraz

dadaraz

Üye
13 mp kamerası dışında fark göremedim, birde tasarımı tabii, ama xperia s daha çok hoşuma gidiyor benim... 12 mp olsun xperia s olsun derim özetle... :oke:

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
adreno 225 gpu kullanıyo menulerde oldukca serydı benm hosuma gıttı ama daha alınacak telefon degil ne zmn sony nın 4 cekırdeklı telı cıkarsa sıradakı telim o olacak ins

- - - Eklendi - - -

yav hocam su max payne android icin ne zmn cıkacak artık bu kadar beklettıler ios a hemen veriolar bi de nova 3 var

dadaraz

dadaraz

Üye
220 ile 225 arasında çok bariz bir fark olacağını düşünmüyorum. bu arada menülerde gayet seri xperia s... :) max payne'e gelince, hala net bir tarih yok hocam, bekliyoruz... :bilmm

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
ics gelsin o zaman daha seri olacak ins

dadaraz

dadaraz

Üye
valla ics gelmedende gayet seri benim telefonum, ama bende dört gözle bekliyorum az kaldı... :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt