Skaptan
Emekli Yönetici
sony xperia s inceleme fırsatım oldu hatta iki telefonu yan yana koyup çoğu özellikleri test etme fırsatım da oldu bence sony xperia s galaxy sII yi ezdi diyebilirim bi kere tarayıcı yönünden 3 saniye gibi bir fark atıyor her sitede aynı wifi üzerinden 3g de 4 saniye
kamera olarak kesinlikle 12 mp lik exmor sensörle desteklenen sony iki telefonla fotograf cektim aynı kareyi ve pc de yan yana görüntüledim acık ara fark var tek kusuru xperia s in 32 gb olması oda artık yeterli bi hafıza bence işlemci hızında iki cihazda owerlock yapılmıştır asphalt 7 gibi oyunlarda galaxy sII de ki işlemci bariz kasma görülmüştür ayrıca yandex shell gibi arayüz uygulamalarında gecişlerden menüye dönmede galaxy s II de 3 saniyelik beklemeler mevcuttur
yani kesinlikle ve kesinlikle ikisis arasında bir secim yapacaksan
sony xperia S derim ben
sony xperia s inceleme fırsatım oldu hatta iki telefonu yan yana koyup çoğu özellikleri test etme fırsatım da oldu bence sony xperia s galaxy sII yi ezdi diyebilirim bi kere tarayıcı yönünden 3 saniye gibi bir fark atıyor her sitede aynı wifi üzerinden 3g de 4 saniye
kamera olarak kesinlikle 12 mp lik exmor sensörle desteklenen sony iki telefonla fotograf cektim aynı kareyi ve pc de yan yana görüntüledim acık ara fark var tek kusuru xperia s in 32 gb olması oda artık yeterli bi hafıza bence işlemci hızında iki cihazda owerlock yapılmıştır asphalt 7 gibi oyunlarda galaxy sII de ki işlemci bariz kasma görülmüştür ayrıca yandex shell gibi arayüz uygulamalarında gecişlerden menüye dönmede galaxy s II de 3 saniyelik beklemeler mevcuttur
Asphalt 7 nin s2 de kasma yaptigini gormedim gayet duzgun calisiyordu.
Ekran olarak s2 cok daha iyi.yanlis anlasilma olmasin ekran tipi olarak.super amoled PLUS
ayrica bataryanin degistirilebilir olmasi coooook buyuk bi arti.
Tekrar belirtiyorum ben alicak olsam xperia s i secebilirdim fakat s2 daha basarili diye bilirim.xperia s in ustun oldugu noktalar bana daha cazip geliyo.Ama sadece batarya degistigi icin bile s2 alinabilir.
sony xperia S derim ben
alınacak tel için yorum yapmıyorum ama s2 için yazdıkların çok acımasız hatta senin s2 ile deneme yaptığına şüphelenmeye başladım daha önce n8 le bile yandex shell kullandım kasmadan kaymak gibiydi hele s2 de kasma hiç mi hiç yok olamazda yada o kullandığın s2 de sorun vardır....!!!!!!!sony xperia s inceleme fırsatım oldu hatta iki telefonu yan yana koyup çoğu özellikleri test etme fırsatım da oldu bence sony xperia s galaxy sII yi ezdi diyebilirim bi kere tarayıcı yönünden 3 saniye gibi bir fark atıyor her sitede aynı wifi üzerinden 3g de 4 saniye
sony xperia S derim ben
Arkadaşım al browser karşılaştırmasıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda Asphalt 7 videosuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
S2 cortex-A9 tabanlı işlemci kullanıyor xpera s ise cortex-A8 mali-400 gpsu çok daha iyi bir gpu adreno 220 den. Fakat videoda asphalt 7 nin giriş animasyonlarında takılma var.
Bunun dışında kesinlikle nexusa bakmalısın videolarda da gördüğün gibi s2 donanımsal olarak xperia s den iyi bir cihaz olduğu halde asphalt 7 nin giriş animasyonlarında kasıyor.Galaxy nexusun arkasında ise google var yani yazılım desteği çok güçlü.Iphonede oyunları nasıl kasılmadan oynuyorsan nesuxda da oynayabilirsin.Tek yönü kamerasının 5 megapixel olması onun dışında çok iyi bir cihaz.Ayrıca işlemci olarak üçü arasındaki en iyi işlemciyi kullanıyor.Gpu su ise power sgx-540 hala diri bir gpudur son karar senin
içinemi doğdu hocam
xperia s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?