SONY Xperia S (LT26i) - Yeni Yazılım Güncellemesi Yayınlandı - (6.1.A.2.45)

Sponsorlu Bağlantılar

dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
SONY Xperia S (LT26i) - Yeni Yazılım Güncellemesi Yayınlandı - (6.1.A.2.45)
Sony Xperia S (6.1.A.2.45) güncellemesi, Xperia S için en hızlı ve stabil ICS...

canaytekin

canaytekin

Üye
iki kat daha serılestı xperia oyun performansı da oldukca arttı helal sonye valla harıka oldu telefon

• Beğen
Tepkiler: dadaraz

jamal2012

Üye
Sony Xperia S (6.1.A.2.45) güncellemesi, Xperia S için en hızlı ve stabil ICS...

Güncellemeye nereden bakıcaz kardeşim ben daha yeni aldımda telefonu.bende 4.0.4 kullanıyom.

- - - Eklendi - - -

Güncellemeye nereden bakıcaz kardeşim ben daha yeni aldımda telefonu.bende 4.0.4 kullanıyom.

dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
iki kat daha serılestı xperia oyun performansı da oldukca arttı helal sonye valla harıka oldu telefon

Mükemmelden de öte fevkalade... :alkis

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bilgisayar ile Sony PC Companion kullanarak güncelleyebilirsin birader, yada Sony Update Service kur, ikiside olur...

Dampierre

Dampierre

Üye
hıc samsung marka bı telefon satın almadım uzun surelı de kullanmadım bunu nereden cıkardın anlamıs degılım kardesım ???

- - - Eklendi - - -

dogru degıl arkadas nerden boyle bır kanıya vardı onuda bılmıyorum :D

Adım gibi eminim hatta asphalt 7 yi 1 saat oynadıktan sonra kasmalar falan başlıyor demiştiniz ısındığı için. Bir aralar vardı sizde galaxy s2 çok net hatırlıyorum.

canaytekin

canaytekin

Üye
Adım gibi eminim hatta asphalt 7 yi 1 saat oynadıktan sonra kasmalar falan başlıyor demiştiniz ısındığı için. Bir aralar vardı sizde galaxy s2 çok net hatırlıyorum.
evet asphalt 7 yı bır saat kadar oynadıktan sonra kasmalar baslıyor buda cok normal bırsey telefon ısınıyor cunku benı forumdakı herkese sorun hıc galaxy s 2 kullanmısmıyım dıye hem zamannda galaxy s 2 kullansam galaxy s2 oyunları adında bı konu acardım kesınlıkle bunuda dıkkatınıze alın lutfen cok net hatırlıyorum dıyorsunuz ama ben kullanmadım dıyorum eger kullansaydım soylerdım kımseden cekıngem yok ben hafızanı tazelemen lazım dostum k bakma

- - - Eklendi - - -

bı kere bu lafı kendı tlefounum ıcın soylemıstım yanı xperia s icin yanlıs anlamayın ama samsung a antıpatım var zaten

• Beğen
Tepkiler: dadaraz

jamal2012

Üye
Mükemmelden de öte fevkalade... :alkis

- - - Eklendi - - -

Bilgisayar ile Sony PC Companion kullanarak güncelleyebilirsin birader, yada Sony Update Service kur, ikiside olur...

Pcden yapıcaz demi kardeşim?

canaytekin

canaytekin

Üye

evet pc den yapıcaksın Sony PC Companion programını kur pc ne sonra telefonu usb ıle bagla zaten telefonu tanıdakdan sonra yenı guncelleme var dıye uyarı verır ondan sonra program senı yonlendırır zaten

dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi

evet birader, PC'den yapıcan... :oke:

- - - Eklendi - - -

bı kere bu lafı kendı tlefounum ıcın soylemıstım yanı xperia s icin yanlıs anlamayın ama samsung a antıpatım var zaten

Evet birader, SAMSUNG'a antipatimiz var cep telefonu olarak... Bende biliyorum, Aytekin biraderim Samsung kullanmadı, kullanmazda... Aynen benim asla kullanmayacağım gibi, Allah muhtaç etmesin tabii... :oke:

merdan73

Üye

- - - Eklendi - - -

Evet birader, SAMSUNG'a antipatimiz var cep telefonu olarak... Bende biliyorum, Aytekin biraderim Samsung kullanmadı, kullanmazda... Aynen benim asla kullanmayacağım gibi, Allah muhtaç etmesin tabii... :oke:
arkadaşlar ben yükledim sorun yok çok harıka oldu 4.0.4 oldu sürümü her sey güzel hoşta ama 3 d camera vardı o gitti anlamadım gitti

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben yükledim sorun yok çok harıka oldu 4.0.4 oldu sürümü her sey güzel hoşta ama 3 d camera vardı o gitti anlamadım gitti

KarakayA67

:-D bnde duruo gtmdi

Üst Alt