iki kat daha serılestı xperia oyun performansı da oldukca arttı helal sonye valla harıka oldu telefon
Galaxy s2 den niçin xperia s'e geçtiniz? Merak ettim.

Sony Xperia S (6.1.A.2.45) güncellemesi, Xperia S için en hızlı ve stabil ICS...
Sony Xperia S (6.1.A.2.45) güncellemesi, Xperia S için en hızlı ve stabil ICS...
iki kat daha serılestı xperia oyun performansı da oldukca arttı helal sonye valla harıka oldu telefon

Güncellemeye nereden bakıcaz kardeşim ben daha yeni aldımda telefonu.bende 4.0.4 kullanıyom.
- - - Eklendi - - -
Güncellemeye nereden bakıcaz kardeşim ben daha yeni aldımda telefonu.bende 4.0.4 kullanıyom.
hıc samsung marka bı telefon satın almadım uzun surelı de kullanmadım bunu nereden cıkardın anlamıs degılım kardesım ???Galaxy s2 den niçin xperia s'e geçtiniz? Merak ettim.
dogru degıl arkadas nerden boyle bır kanıya vardı onuda bılmıyorumaytekin biraderim doğrumu duyduklarım?![]()

hıc samsung marka bı telefon satın almadım uzun surelı de kullanmadım bunu nereden cıkardın anlamıs degılım kardesım ???
- - - Eklendi - - -
dogru degıl arkadas nerden boyle bır kanıya vardı onuda bılmıyorum![]()
evet asphalt 7 yı bır saat kadar oynadıktan sonra kasmalar baslıyor buda cok normal bırsey telefon ısınıyor cunku benı forumdakı herkese sorun hıc galaxy s 2 kullanmısmıyım dıye hem zamannda galaxy s 2 kullansam galaxy s2 oyunları adında bı konu acardım kesınlıkle bunuda dıkkatınıze alın lutfen cok net hatırlıyorum dıyorsunuz ama ben kullanmadım dıyorum eger kullansaydım soylerdım kımseden cekıngem yok ben hafızanı tazelemen lazım dostum k bakmaAdım gibi eminim hatta asphalt 7 yi 1 saat oynadıktan sonra kasmalar falan başlıyor demiştiniz ısındığı için. Bir aralar vardı sizde galaxy s2 çok net hatırlıyorum.
bı kere bu lafı kendı tlefounum ıcın soylemıstım yanı xperia s icin yanlıs anlamayın ama samsung a antıpatım var zatenAdım gibi eminim hatta asphalt 7 yi 1 saat oynadıktan sonra kasmalar falan başlıyor demiştiniz ısındığı için. Bir aralar vardı sizde galaxy s2 çok net hatırlıyorum.
Mükemmelden de öte fevkalade...
- - - Eklendi - - -
Bilgisayar ile Sony PC Companion kullanarak güncelleyebilirsin birader, yada Sony Update Service kur, ikiside olur...
Pcden yapıcaz demi kardeşim?
Pcden yapıcaz demi kardeşim?

bı kere bu lafı kendı tlefounum ıcın soylemıstım yanı xperia s icin yanlıs anlamayın ama samsung a antıpatım var zaten

arkadaşlar ben yükledim sorun yok çok harıka oldu 4.0.4 oldu sürümü her sey güzel hoşta ama 3 d camera vardı o gitti anlamadım gittievet birader, PC'den yapıcan...
- - - Eklendi - - -
Evet birader, SAMSUNG'a antipatimiz var cep telefonu olarak... Bende biliyorum, Aytekin biraderim Samsung kullanmadı, kullanmazda... Aynen benim asla kullanmayacağım gibi, Allah muhtaç etmesin tabii...![]()
arkadaşlar ben yükledim sorun yok çok harıka oldu 4.0.4 oldu sürümü her sey güzel hoşta ama 3 d camera vardı o gitti anlamadım gittievet birader, PC'den yapıcan...
- - - Eklendi - - -
Evet birader, SAMSUNG'a antipatimiz var cep telefonu olarak... Bende biliyorum, Aytekin biraderim Samsung kullanmadı, kullanmazda... Aynen benim asla kullanmayacağım gibi, Allah muhtaç etmesin tabii...![]()