Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony xperia s kullanıcıları ve almayı düşünen arkadaşlardan soru sormak isteyen varsa buyursun
Sponsorlu Bağlantılar
cewikkuwwet01
Üye
Konu Sahibi
Sony xperia s kullanıcıları ve almayı düşünen arkadaşlardan soru sormak isteyen varsa buyursun
bu telefonu almayı düşünen arkadaşlar ve yeni alan arkadaşların aklına takılan ne varsa sorabilir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım
xperia arc serisinde de olduğu gibi xperia s te de telefonun ön tarafında kamera bulunmasına rağmen arama esnasında direk görüntülü görüşme şansımız yok skype tarzı programı yükleyerek ön kamerayı kullanabiliyoruz
vForOttoman
Üye
aga ya telefonu nasıl güncelleyecez 73 e pc ye takıyrm güncellemeyle ilgili bişey gelmiyo
krazy
Üye
memnunmusun her özelliginden nasıl tarih edebilirsin telefonu ben almayı düşünüyorum ama '' o parayı verene kadar iphone'' al diyolar kafam karıştı..
sony companion programını bilgisayara kuracaksın kurduktan sonra programdan yazılım güncelleştirme için support zone yazıyordu oraya tıklayıp gerekli dosyayı bilgisayra indireceksin sonra telefonun yazılımı güncel yada yazılım uyarısı alırsın pcye bağlayıp programı açtığında
cep telefonları genel e bakarsan bu telefonu merak eden arkadaşlar için detaylı bir şekilde açıkladım
krazy
Üye
teknik özelliklerini sormuyorum ben senin yorumun tek kelimeyle ''müthiş,bana yetiyor,yok böyle bişey , iyi ki almışım'' hangisini dersin bu telefon için yada '' keşke şunu alsaydım'' gibi bir fikir varmı kafanda özelliklerini biliyorum telefonun
teknik özelliklerini sormuyorum ben senin yorumun tek kelimeyle ''müthiş,bana yetiyor,yok böyle bişey , iyi ki almışım'' hangisini dersin bu telefon için yada '' keşke şunu alsaydım'' gibi bir fikir varmı kafanda özelliklerini biliyorum telefonun
bende teknik özelliklerine bakman için demedim ilk deneyimimi ve kullandıkça tecrübe sahibi olduğum yanlarını anlattım o yüzden yönlendirdim
telefon bir çok konuda harika bir telefon sadece ekranı gorilla glass olmadığı için ekran koruyucu olmadan kullanılmasını tavsiye etmem ben ekran koruyucu filmi çıkarmıştım ekranda hafif bir çizik oluşmuş bile internetten hafif cam çiziklerini giderici krem sipariş ettim inşallh faydasını görürüm kremi sürdükten sonra hemn ekran koruyucu kullanacağım
kamera ekran menülerin akıcılığı batarya ömrü ses kalitesi hdmi playstation sertifica gibi onlarca özelliğiyle bence harika bir telefon
ama bizde yalan olmaz eksik yanları ekranı çok canlı ve net olmasına karşın gorilla glass ekranlar kadar sağlam değil ekran filmsz çizilebiliyor kasa plastik yani çelik kasalar kadar sağlamlık hissi vermiyor kılıfla kullanıyorum
barann79
Üye
telefonu rootlarsak sony tarafından ilerde gelecek güncellemeleri otomatik görür mü telefon?