Sony Xperia S Gmail Hesabı İle Giriş Yapamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seniorburock

seniorburock

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia S Gmail Hesabı İle Giriş Yapamıyorum
Hesap ekle bölümüne girdiğimde önüme bir kaç tane seçenek çıkıyo ama Google bu seçeneklerin içinde yok ve artı olarak telefonda google play store yüklü değil ne yapmalıyım

• Beğen
Tepkiler: Skaptan

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
hızlı kuruluma dan dene yine karşına cıkmaz ise *#*#7378423#*#* tuşla giriş yap ve service info olması lazım değilse biraz kurcala zaten 4 tane secenek var şimdi tam hatırlayamadım orada reset var yanlız bütün bilğiler silinecek telefon orjinal romla alakalı hale gelecektir sorunun çözülür bu şekilde

seniorburock

seniorburock

Üye
    Konu Sahibi
Kurulumda hesap açma yeri var ya orda google var tıklıyorum ama yok girmiyo anlıcağın google yok yani ilginç bi durum ve babam yakın zamanda aynısından aldı onun ana menüsü daha farklı dünya var ekranda falan onda whats upp vs vs. bir sürü program var ama bende yok telefonu güncellemeye çalışıyorum ama zaten güncel diyo bi çözüm bulamadım bi yardımcı olursanız çok sevinirim ya SKaptan verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim de yine bi çözüm bulamadım ya .s

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
az komple Kodları deneyip reset attinmi birde telefonun ayarlar bölümünden sürüm numaralarını. Yaz bana

seniorburock

seniorburock

Üye
    Konu Sahibi
Denemedim pek bi bilgim yok telefonla ilgili o yüzden .s
Android Sürümü : 2.3.7
Ana bant sürümü: m8660-AAABQOLYM-31400ST 1[JAN 06 2012 08:00:00]
Çekirdek Sürümü: 2.6.35.11-307005+BuildUser@BuildHost 1
Derleme Numarası:6.0.A.3.62

- - - Eklendi - - -

Yazdığın Kodları denedim olmuyor o şekilde de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt