Sony Xperia P2 Bilgileri Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia P2 Bilgileri Sızdırıldı!
Kısa bir süre önce Japonya'da Xperia Z4'ü (Japonya'ya özel telefon) tanıtan Sony, bu kez farklı bir amiral gemi ile uğraşıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Xperia P2 olarak sızan telefon Xperia Z serisine göre tasarım olarak oldukça farklı gözüküyor. Alt şerite baktığımızda Sony, Xperia S serisindeki tasarımı yine kullanacak.

Xperia P2'nin özelliklerine baktığımızda 5.2 inç Full HD Triluminos IPS ekran, Snapdragon 810 çipset, 3GB RAM, 32GB dahili hafıza, 12.1 MP arka kamera, 5.1 MP ön kamera ve 4240mAh bataryaya sahip. Ayrıca cihaz 10.9 mm kalınlığa sahip.

Cihazın arka kamerası Exmor RS sensörüne ve Sony G OSS lensine sahip, yani cihaz OIS (optik görüntü sabitleme) destekli geliyor. Ayrıca arka kameranın bir diğer özellikleri ise 12-bit RAW fotoğraf çekimi, 4K video çekimi ve 64 ile 25.600 arası değişen ISO desteği. Sony Xperia P2 modelinin ne zaman ve hangi ülkelerde satışa çıkacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak Mayıs ayında Sony'nin sözünü verdiği global amiral gemi modeli Xperia P2 olabilir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

yeumyang

yeumyang

Moderator
özelliklerinden cok bataryası dikkatimi çekti 4240 mah batarya super

baskahmet

baskahmet

Üye
Sony de samsunga bağladı habire telefon çıkarıyor

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Tasarımı çok güzel ama :D

yeumyang

yeumyang

Moderator
çıkarsın daha iyi rekabet herzaman tüketiciye yarar yılda bir amiral gemi modeli çıkaracaktı sony

baskahmet

baskahmet

Üye
Rekabetin yarayacağını sanmıyorum z4 yeni tanıtıldı ardından telefon gelmesi olumsuz karşılanabilir

yeumyang

yeumyang

Moderator
z4 japonya ya özeldi bunuda global pazara sunarsa sorun olmayacaktır diye düşünüyorum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O çerçeveler hikaye Sony yapamaz o işi telefonun olacagı tip ahanda bu bildigin xperia s

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tasarımı beğenmedim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Xperia P nin devamı mı?
Baya eski bir model diye hatırlıyorum.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
ZL'yi yaptı bunu neden yapmasın ?

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Cihaza navigasyon tusu için alt saydam panel konmus ama sanal tus da var güzel düsünce multi botton :D
S810 koymus bir de yahu samsung gibi neye neden öncelik verecegini sasırdı s5 çıkar patates gibi note 4 çıkarır premium sahane bir cihaz sonra hoppa s6 çıkar note 4 yalan olur.Gerçi note serisi ayrı bir kitle olusturdu ama Sony neye güvenip Z'nin önünü kesecek?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Orta seviye bir cihazda değil sanırım yeni amiral diye geçiyor sitelerde. Samsung büyük sevens Note ufak sevene S veriyor daha ne modası geçecek iki serinin hedefi ayrı.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Z5'inde tasarımında değişiklik bekleniyor zaten. Bu öncelik olabilir.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
O nasıl bir ISO değeridir arkadaş !

Üst Alt