Sony xperia P

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

majes2008

Üye
    Konu Sahibi
Sony xperia P
Arkadaşlar Sony xperia P almayı düşünüyorum sizce telefon nasıl birde kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum

Markapon diye bir siteden alıcam fiyatı 859 tl sizce uygun mu

taylan08

Üye
telefon güzel ama 16 gb dahili hafıza var ve hafıza kartı takılamıyor galiba 11 yada 12 gb sini kullanabiliyorsunuz onun için hafızası yetersiz gelir

majes2008

Üye
    Konu Sahibi
Zaten ben 2-3 gb müzik 2-3 tanede oyun yüklerim geri kalanda uygulama fotoraf v.b bana yeter diye düşünüyorum

taylan08

Üye
bence yetmez sen o telefonda angry birts oynamazsın heralde zamanla 1-2 oyun yüklersin bakarsın çok güzel sonra 3-4 tane daha yüklersin bakmıssın hafıza dolmus ve telefondan zevk almamaya baslarsın benım fikrik budur xperia sola kullanıyorum 16 gb hafıza kartı + 4gb kendı kullandıgım hafıza 20 gb yetmıyor bana

majes2008

Üye
    Konu Sahibi
Ben bide s3 mini düşündümde sizce nasıl

taylan08

Üye
ben olsam s2 alırım 2.el

majes2008

Üye
    Konu Sahibi
Ben 850 tl civarı bir bütçem var bide sıfır daha iyi olur ikinci el alırdımda güvenilir birisini bulmak
Ben bide internetten alcamda bu garanti nasıl oluyor hani italatçı firma garantili oluyo telefonda bi soorun çıkarsa site değilde ital eden firma mı ilgileniyo

taylan08

Üye
vatan bilgisayardan yada hepsiburadadan alınca hiç bir sıkıntı olmuyor ve vatan bilgisayarda hafta sonları bütün ürünlerde %25 indirim oluyor

majes2008

Üye
    Konu Sahibi
Xperia P karar verdim artık hayırlısı işaallah memnun olurum yorumlarınız için teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt