Sony Xperia M Dual, Eylül Ayı Sonu Itibari Ile Satışa Sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia M Dual, Eylül Ayı Sonu Itibari Ile Satışa Sunuluyor
Geçtiğimiz günlerde sunduğu yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Xperia Z1 ile dikkatleri üzerine çeken Sony, hatırlanacağı üzere yaklaşık üç ay önce bir başka akıllı telefon modeli olan Xperia M‘i resmi olarak duyurmuştu. Bu akıllı telefon ile birlikte çift SIM kart destekli versiyonuXperia M dual adı ile karşımıza gelmişti.



Sony, Xperia M modelini çoktan satışa sunsa da, çift SIM kart destekliXperia M dual modelini çıkarmamıştı. Gelen bilgilere göre Xperia M dualmodeli de raflarda ki yerini alacak. Çift SIM kartlı versiyonu bu ay sonunda akıllı telefon meraklıları için sunulacak. Bilgi Sony Mobile Rusya resmiTwitter sayfası üzerinden geldi.

Sony Xperia M dual akıllı telefonun fiyatının da 10.990 Ruble ( Yaklaşık345$) civarında olacağı kaydedildi.

Sony Xperia M ve Xperia M dual’ın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, SIM kart sayısı dışında aynı donanıma sahipler.

Akıllı telefon 4″ büyüklüğünde ve FWGA çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. 1Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içerenQualcomm Snapdragon S4 Plus yonga setinden güç alıyor. 1GB sistem belleği, 5MP arka kamera, VGA ön kamera, 1.750mAh batarya diğer özellikler arasında yer alıyor.

Sony Xperia M dual, Eylül ayı sonu itibari ile satışa sunuluyor
 


Üst Alt