sony xperia m ağustos ayında satışa sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia m ağustos ayında satışa sunulacak
Akıllı telefon modelleri ile son dönemde yükselişini sürdüren firma hem giriş hem de orta üst seviye de bir çok farklı akıllı telefon modeli sunmakta. Son dönemde suya ve toza dayanıklı amiral gemisi modeli Xperia Z ile gündemde olan firma geçtiğimiz günlerde Xperia M adında ki düşük fiyatlı çözüm sunacak modelini duyurmuştu.
Sony Xperia M, 4″ büyüklüğünde ve 854×480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Gücünü ise 1Ghz saat hızında çalışacak olan çift çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon S4 yonga setinden alacak olan akıllı telefon 1GB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.Diğer özelliklerine baktığımızda ise 5MP arka kamera ve 0.3MP ön kamera içerecek olan akıllı telefon Google Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi üzerinde çalışacak.Gelen bilgilere göre Avrupa‘da İngiltere’de Sony Xperia M, Ağustos ayında satışa sunulacak. Fiyatının da 230£ civarında olacağı kaydediliyor.Bir önceki iOS 7 Beta ve Mac OS X 10.9 Mavericks Beta indirmeye sunuldu başlıklı haberimizde, Apple, Apple iOS ve Apple iOS 7 hakkında bilgiler vermiştik.

hikmet366

hikmet366

Üye
hayırli OLSUN NE DIYIM

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
ben sonynin alfabe bitince ne yapacağını merak ediyorum:ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
4inclik ekrana dokunmatik tus takimi koymuslar:ah