Sony Xperia L

şu root olayını bi çözeyim telefon daha gıcır xdaya uğrayacam

Tepkiler: smartphone007
bi türlü yapamadım kingo root,vroot,framaroot,hepsini denedim root olmadı bi türlü en son senin konu kaldı onu deneyecem olmaz ise botloder kilidinin açılması lazım demekki

Invoke

Üye
bi türlü yapamadım kingo root,vroot,framaroot,hepsini denedim root olmadı bi türlü en son senin konu kaldı onu deneyecem olmaz ise botloder kilidinin açılması lazım demekki

Yok yav, bootloadera gerek yok, root için. Eksik yapıyorsundur bir şeyi.

AIS

Üye
    Konu Sahibi
usb hata ayıklamanı yaptınmı?Android sürümün ne? Birde yeni versiyonmu? Derleme sürümünü yazarmısın.En yeni sürüm 1.5.3.A.1.1.2

zaten saydığım root programları otomatik rootluyo herşeyi tam yapıyorum mesala kingo rootla denedim Program telefonu gördü root başarılı dedi yeşil ışık yandı telefon açılıp kapandı spersu uygulaması yüklendi ama root olmamıştı sistem uygulaması felan silinmiyor uygulamalar taşınmıyor hafıza kartınason sürüm 15.3.A.112 geçen güncelledim

AIS

Üye
    Konu Sahibi
playstore den bunu . Root test yapma uygulamasıdır. Hepsi yeşil olursa sorun yok.Eğer her hangisi yeşil değilse buraya yaz.

olay budur hiçbiri

AIS

Üye
    Konu Sahibi
Supersu yüklümüKingorootla yeniden rootla sonra dene.

spersu uygulaması vardı kaldırdım root olmadığını anlayınca kingo rootla 2-3 defa denedim sonuç aynı telefonu görüyor açılıp kapanıyor spersu yükleniyor ama root olmuyor

AIS

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi yeniden dene. Supersu geldiyse root validatorla test yap sonuçları yaz buraya.

pcye geçince yapar sonucu atarım şuan köydeyim pc tok burdayok

Tepkiler: smartphone007 ve polam234

AIS

Üye
    Konu Sahibi
Tamamgta san andreas linkini vere bilirmisin?Hiç bir yerde bulamadım.

Tepkiler: smartphone007 ve TheLastWarrior

AIS

Üye
    Konu Sahibi

bide bu var tek link

hayır türkçeye biri çevirecekti ama çevirmedi vaz geçti herhaldedüzelttim linki kopyala yapıştır taptım ara carmış linkte

AIS

Üye
    Konu Sahibi
Root yaptınmı?

Tepkiler: smartphone007 ve TheLastWarrior
yapmadım yarın pcye geçicem deniyicem