Oyun Sony Xperia L için en iyi oyunlar [İSTEK]

Odur ama rootu incelemeden yapma yenisinNasıl vermedi telefonun ekranında pc. Com yüklensinmi diye uyarı vermesi.lazım

Invoke

Üye
Neden root yapmak istiyorsun ki ?

-Root, telefonda her şeyi yapabilmen için gerekli izindir. Administrator gibi düşün. Bilmediğin bir sistemde admin olup ne yapacaksın? Yanlış bir şeyi silersin sonra uğraş dur.

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Peki tamam şimdi de bunla uğraşacağız :/Dediniz ya root olmadan sd karta kaydolmuyor baktım gerçekten de olmuyormuş bunun için istiyorum

U
Neden root yapmak istiyorsun ki ?

-Root, telefonda her şeyi yapabilmen için gerekli izindir. Administrator gibi düşün. Bilmediğin bir sistemde admin olup ne yapacaksın? Yanlış bir şeyi silersin sonra uğraş dur.
Androidlerin genel sorunu dahili hafıza yetmiyor Google ne zaman şu uygulamaları oyunları hafıza kartına kurma yetkisi verecek merak ediyorum

Tepkiler: VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Bu USB de debug mu ne onu nasıl aktif ediyoruz

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyormuş çünkü olmadı o debug neresi demiştiniz

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Artık bir geliştiriciyim

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Tamam oldu galiba telefon elli kere reset attı en son bitti supersu diye bi uygulama geldi

Son düzenleme:

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Peki uygulamaları nasıl SD karta yükleyeceğim?GTA vicenin apk sı var dosyalar filan var mesela onu nasıl yükleyeceğim?

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun ya çok yardımcı oldunuz Peki bu dosyalar SD kartta nereye gidiyor? Ayrıca yüklerken direk sdye yükleyemiyor muyum?

Invoke

Üye
Direk sdye yükleyemezsin.

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Hmm peki tamam anladım da dosyalar nereye gidiyor