Öneri Sony xperia Hakkında Soru

Konu Sahibi
Sony xperia Hakkında Soru
Arkadaşlar baya araştırdım sonuç bulamadım sony xperia serilerinde flash player varmı yokmu bazı sitelerde var diyor bazılarında yok varsa hangi modellerde var yarımcı olurmusunuz.

Flash player android 4.0 üstü bütün telefonlarda yok Xperiada dahil flash playere gerek yok birsürü flash playerli tarayıcı var

Konu Sahibi
Mobil sitelerde atıyorum samsung s4 gibi bir telefon bile flash player içerikleri görüntülümiyor. Ondan soruyorum yarın alınca flash player sistemleri görüntüleyemez ise problem olur

Yoo görüntülüyor flash içerikleri görüntülemezse bir sürü tarayıcı var indirir birini kullanırsın

Konu Sahibi
Yoo görüntülüyor flash içerikleri görüntülemezse bir sürü tarayıcı var indirir birini kullanırsın
Mesela Hocam benim video içerikli sitem var bende samsung s4 var fakat onunla choreme tarayıcıdan kendi sitemde içerik goruntuluyemıorum ama başka flash desteklı telde sorunsuz goruntuluyorum en cok kullanılan tarayıcı sonucta chrome ve mozilla bu teldede aynı sorun yaşarmıyım dıye tereduteyim cok istiyordum xperia ama flash sorun

Valla ben Xperia l kullanıyorum chromeyle rahat rahat flash içerikli siteleri görüntülüyorm senin telefonda sorun olmasın puffin veya dolphin indir dene bide s4e

Konu Sahibi
Hocam mobilden girin bakalım yayınları görüntü alabilecekmisiniz
Valla ben Xperia l kullanıyorum chromeyle rahat rahat flash içerikli siteleri görüntülüyorm senin telefonda sorun olmasın puffin veya dolphin indir dene bide s4e
Hocam mobilden girin bakalım yayınları görüntü alabilecekmisiniz

Senin sitede sorun var ben dizi bile seyrediyorum telefondan

Konu Sahibi
Sorun yok işte hocam flash desteklıdır yayınlar (RTMP) uzerınden yayın servis edilir. Flash Player Yoksa yayını izleyemezsiniz

Bak google Chrome star tv Medcezir fragman

ayrıca linkler rtmp ise telefonun kendi vdeo playeride oynatıyor flasha gerek yokki

Konu Sahibi
Bak
Bak google Chrome star tv Medcezir fragman

ayrıca linkler rtmp ise telefonun kendi tarayıcısıda oynatıyor flasha gerek yokki
Bak hocam sag alta reklam cıkmadı sende cunku flash desteklemıyor tel dedıgın gibi (Bu eklenti Destelenmiyor) diyor

Reklam çıkmadı ama videoyu oynatıyor?Bence sitenin linklerini yenile

Konu Sahibi
Hocam yok bak linkle alakası yok ben alt yapısını kendim kodladım. Flash destekli tüm tellerde çalışır sistem. Sİz neden starda dizi izlediniz onuda söyliyim HTML5 destekliyor star tv yayınları. HTML5 te flasha gerek yoktur.Hocam ben bide en son 2 sene pnce tel aldım baya uzağım sektore. Yelim tamamen bozulmadan tel almam şimdi almak istiyorum xperia goruntu olarak hosuma gitti flash destekli bi tel oneırnız olurmu.

Html 5 siz bildiğin site varmı bide orda deneyimFlash destekli telefon yokki anca flash player çalıştırabileceğin telefonlar var onlarda android 4.0 altını kullanan telefonlar

Konu Sahibi
Html 5 siz bildiğin site varmı bide orda deneyimFlash destekli telefon yokki anca flash player çalıştırabileceğin telefonlar var onlarda android 4.0 altını kullanan telefonlar
Ozaman telefonlarda flash player tarih oldu demek hocam oyle gorunuyor. Ben en yakın 2 sene once aldıgım için çagil kaldım. Verdiğiniz bilgilere çok teşekkur ediyorum aydınlatınız beni.

Evet flash player devri bitti androidde bide dediğim gibi linkler rtmp ise telefonun kendi video playeride oynatıyor flash playere gerek yok

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Flash destekli hiçbir telefon kalmadı artık. Resmi açıklamada Adobe firması şekilde Flash desteğini mobil platformlardan çektiğini açıkladı. Adobe sitenin arşivine girip en son ki Flash sürümü olan Android 4.0.4 versiyona uyumlu Flash sürümünü indirebilirsin

Tepkiler: TheLastWarrior
    Konu Sahibi
2 nizede gönülden teşekkürlerimi sunarım ozaman xperi alınabilir

Xperia alacaksan Xperia Z'den aşağısını alma

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
Flash destekli telefon yok. Adobe ile alakalı bir durum, desteği kesti. Bütçeni söyle yardımcı olmaya çalışayım.