Sony Xperia E1 ve Xperia E1 Dual ilk tanıtım videoları geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony yeni akıllı telefonu Xperia E1′i duyurdu.

2014′e hızlı giren Japonya kökenli akıllı telefon üreticisi Sony, arka arkaya yeni modellerini duyurmaya devam ediyor. Sony, CES 2014′de uzun süredir ülkemizde de büyük merakla beklenen Xperia Z1 amiral gemisinin mini modeli olarak da nitelendirilebilecek olan Xperia Z1 Compact adındaki yeni modelini duyurmuştu.

Bugün de iki yeni akıllı telefon duyurusu gerçekleştiren firma Xperia E1 ve Xperia T2 Ultra adında ki iki yeni akıllı telefon modelini duyurdu. Her iki akıllı telefon da çift SIM kart desteğine sahip versiyon olarak da sunulacak ve bu modeller de Xperia E1 Dual ve Xperia T2 Ultra Dual olarak adlandırılmış.

Sony Xperia E1, 4″ büyüklüğünde ve 800×480 piksel çözünürlüğünde TFT dokunmatik ekran ile geliyor. 1.2Ghz saat hızında çalışan ve çift çekirdekli işlemci içeren Qualcomm MSM8210 Snapdragon yonga setinden güç alan yeni akıllı telefon 512MB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesi sunuyor.

Yeni akıllı telefon arka yüzünde 3.15MP kamera barındırırken, ön yüzünde ise kamera bulunmuyor. Ayrıca Sony Xperia E1 1.750mAh batarya ile gelirken, siyah, beyaz ve mor olarak satışa sunulacak. İşletim sistemi de Google Android 4.3 Jelly Bean olarak belirlenmiş.

Sony yeni akıllı telefonu için ilk tanıtım videolarını da yayınladı. Sony Xperia E1 ve Xperia E1 Dual için yayınlanan videoları aşağıda izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Invoke

Invoke

Üye
Donanımdan hiç bir yol olmaz Snap200 Adreno302gpu. =P Fiyatı ucuz olsa neyse ama sanmıyorum ucuz olacağını. Yine de E'ye göre hoş duruyor.100db ve walkman butonu :hmmm

Üst Alt