Haber Sony Xperia C5 Ultra Ülkemizde Satışa Sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia C5 Ultra Ülkemizde Satışa Sunuldu!
Geçtiğimiz ay tanıtılan Xperia C5 Ultra ülkemizde satışa sunuldu.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

C5 Ultra'nın özelliklerini hatırlayacak olursak 6inç FullHD IPS ekran, 13MP Exmor RS ön ve arka kamera, 1,7 GHz MediaTek MTK6752 işlemci, 2GB RAM, 16GB dahili hafıza, MicroSD kart desteği, 2930mAh bataryaya sahip. Ülkemizde satış fiyatı ise 1.399TL olarak belirlenmiş.

Linkler
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
mtk kullanmaları cok iyi :sprfakat 2gb ram 16gb hafızaya göre biraz fazla 1100 lira olabilirdi

Rygebin

Rygebin

Üye
Tasarımı müthiş . Kamerası da fena değil exmor sensörü kurtarır. Mikro sd kartı destekliyor. Yeni nesil mediatek işlemcisine sahip tam istediğim gibi 6 inc ekrana sahip . Belki tek problem fiyatı 1.400'e konumlandırılması iyi olmamış. Bu fiyata z2 rahat z3 zorlasan temiz ikinci el bulursun. O açıdan bir milim indirselermiş fiyatı . Mesela 1.200 veya 1.100 'e süper olurmuş. Klansmanındaki telefonlarla mesela asus zenfone 2'ye tur bindirecek bir telefon olurmuş. Ama sony böyle işte. Gerçi koyduğu tasarıma aldırış edenlerde var ki müthiş bir tasarımı var. O durumdan istifaden alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
BRKTNL

BRKTNL

Üye
2 GB RAM ile Zenfone 2'ye tur bindireceğini sanmıyorum lakin tasarım konusunda yine Sony farkı ortada. Bir tık pahalı olması da tasarımda kullanılan materyaldendir.

yeumyang

yeumyang

Moderator
Xperia M5 satışa sunuldu mu

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Tasarım olarak çok hoş duruyor :) Z serisi de böyle bir tasarımda olsa çok satar...

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Allahını seven aydınlatsın beni ya :D Ekranda titreme sorunu, şarj yüzdesinde hata, donma, kasma, reset atma, güç tuşunun içe çökmesi gibi sorunlarla karşılaşıldı mı?
Abi araştırıyorum biri lanet olsun diyor biri harika diyor muallakta kaldım...

Emre

Üye
Allahını seven aydınlatsın beni ya :D Ekranda titreme sorunu, şarj yüzdesinde hata, donma, kasma, reset atma, güç tuşunun içe çökmesi gibi sorunlarla karşılaşıldı mı?
C5 güzel fakat Xperia M5 beklemenizi öneririm.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Yazdıklarınızın çoğu yazılımsal hata. Ondan sorun olacağını sanmam. Güç tuşunun içe çökmesi için baya çabalamanız lazım :D Sony'nin kilit tuşu sağlam çünkü.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
C5 güzel fakat Xperia M5 beklemenizi öneririm.
aklıma gelmedi değil ancak inanın bekleyecek tahammülüm kalmadı 1 buçuk aydır sim kart görmeyen 920 ile wifi buldukça sosyalleşebiliyorum :D
Yazdıklarınızın çoğu yazılımsal hata. Ondan sorun olacağını sanmam. Güç tuşunun içe çökmesi için baya çabalamanız lazım :D Sony'nin kilit tuşu sağlam çünkü.
yaklaşık 5-6 kullanıcı yorumunda gördüm ancak birebir değişim gibi bir şans da varmış. çok arada kaldım öven sonuna kadar övüyor, kötüleyen çöpe çeviriyor valla...

Üst Alt