Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
3 şubatta markete gelmiş yani 3 şubatta kayıt almaya başlamışlar linkleri kısa sürede verirler umarım çok geç kaldılarSony, İtalya, İspanya ve Hollanda ülkelerinde verdiği için marketten indirilemiyor. Fakat apk ile bende başvuru yaptım bakalım. 10.000 Kişi alacaklarmış okuduğum bir yabancı kaynağa göre.
Konsept romu sony kendisi yapmıyor konsept romu bir grup geliştirici gönüllü olarak yapıyor yani sony kendisi yapıp vermiyor o romlarıO kadar süre Concept rom kullanıldı hâla ne betasi bu vereceksen adam akıllı herkese ver işte :-D
Konsept romu sony kendisi yapmıyor konsept romu bir grup geliştirici gönüllü olarak yapıyor yani sony kendisi yapıp vermiyor o romları
Bu rom resmi sony romunun betası olacak öyle çok sorunlu olacağını hiç sanmıyorum finale çok yakın bir rom olur
Dediğim gibi konsept romu yanılmıyorsam isviçre de ki bir grup geliştirici yapıp veriyorSony veriyor diye biliyorum ben Concept romu da
Bence final verilme aşamasına gelmiştir o kadar süredir denendi Concept kullananlar gayet memnundu.
Olabilir yanlış biliyorum belkide ama sony verdi diye denilmişti bi çok sitede. Hiç görmemiştim o geliştiriciler verdi diye.Dediğim gibi konsept romu yanılmıyorsam isviçre de ki bir grup geliştirici yapıp veriyor
O grup bu beta rom ile bağlantımız yok bu betayı sony kendisi yaptı dedi hatta açıklamaları var
daha sony link vermedi 3 şubatta uygulamayı markete koymuş yani 3 şubattan bu yana kayıt alıyor ama linkleri göndermedi daha deneyemedikkullananlar varmı millet nasıl güzelmi performansı felan nasıl
Ben kayıt olmuştum ama bişey gelmedi zaten sony kendi dağıtacak Mart ta bişey kalmadı hatta 4 mb boyutunda bi güncelleme geldi Marshmallow hazırlık için heraldeBunu kimler kullanıyor hangı telefonlar belaya kayıt olabiliyor
Sony Z5 ve Z3 martta verırBen kayıt olmuştum ama bişey gelmedi zaten sony kendi dağıtacak Mart ta bişey kalmadı hatta 4 mb boyutunda bi güncelleme geldi Marshmallow hazırlık için heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?