Sony Xperia Arc S tavsiye eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sony Xperia Arc S tavsiye eder misiniz?
Arkadaşlar android sistemine geçmek istiyorum android te sahipgördüğüm en iyi marka sony olduğu için xperia ailesinden arc s i beğendim tavsiye eder misiniz fiyat 1000 tl civarı ve benim için makul tavsiye etmeyen arkdaşlar nedenini yazarsada çok yardımcı olursunuz...

klongs

klongs

Üye
androidde 512 mb ram yetmeyebilir sensationa atrix e galaxy s2 ye baksana

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle Sony Xperia S al derim ... Ben de s kullanıcısıyım ve çok memnunum ...
Şu an piyasa da Samsung S3 den sonra en iyi cihaz diyebilirim rahatlıkla ...:)

enes-1907

enes-1907

Üye
Kesinlikle Sony Xperia S al derim ... Ben de s kullanıcısıyım ve çok memnunum ...
Şu an piyasa da Samsung S3 den sonra en iyi cihaz diyebilirim rahatlıkla ...:)
htc one x daha iyi bildiğim kadarıyla xperia s ten

• Beğen
Tepkiler: 61semih

mancukya

Üye
512 mb ramli android tel almayin arkadaslar, Tabletler icinde gecerli dediklerim.
Malesef 1 gb Ram ile gelenlerin bile 300 mb fazlasi ekran karti ve baska seylere gidiyor 512 oldugunda zaten 270 falan kullanici icin kaliyor. ileriyi düsünerek 1gb ramli telleri tercih ederseniz daha iyi yaparsiniz.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler htc düşünmüyorum samsungu altın tepsisi ile beraber bedava sunsalar almam andriod te tek tercihi sony dir hem ses hem ekran ve bugün arc s mi aldım c6.01 üstüne 650 tl verdi sıfır orjin ve garantili hiç te kasma yok baya bir uygulama açık bana mısın demiyor

KayraBey

KayraBey

Üye
Telefon ile ne yapacağına bağlı aslında.Arama ve sms, birazcık internet falan, azıcık küçük oyun gibi ise Arc S sana yeter.Bunların dışında ben 3d oyun isterim.Bir yüklenirim telefona duman attırırım diyorsan klongs'un dediği gibi 512 ram yetmeyebilir.Zaten bir miktarını sistem alacak.Sıkıntı olur sonra.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Düşünme al derim .

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
xperia arc s kullanıyorum.. açıkçası tavsiye etmiyorum.. kasası çok zayıf.. bi kere düştü köşesinde ezik oluştu ve sensörün yanında çatlak var.. ayrıca ram de yetmiyo.. 512 bi yerden sonra az gelmeye başlıyo

enes-1907

enes-1907

Üye
xperia arc s kullanıyorum.. açıkçası tavsiye etmiyorum.. kasası çok zayıf.. bi kere düştü köşesinde ezik oluştu ve sensörün yanında çatlak var.. ayrıca ram de yetmiyo.. 512 bi yerden sonra az gelmeye başlıyo
yere düşünce tabi ezik olacak nedeni kasanın zayıflığı değil plastik kasa tasarımı ile yapılmasıdır ve çoğu cihazın tasarımı plastik kasadır..ram yeterliliğine gelince bnm telefonunda 512 ram var ,,,,,,bosta 200 den aşağı inmiyor ...telefonu task killer türü programla kullanırsan ram yeter.bnce 512 mb ram 2 sene idare eder bizleri...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdilik kullanımdan memnunum gayet akıcı oyun sevmiyorum ben formaliteden bir araba yarışı bir angry bird olsa yeter ben daha çok uygulama ağırlıklı kullanırım nette dolaşsın falan arc s özelliklieri biliyorum android için kararında özellikleri var ne fazla ne eksik buda doğal olarak şarj konusunda bana fayda sağlayacak zaten istatistiklerime baktığımda aşağı yukarı 18 ay gibi bir sürede tel değiştiriyorum tasarımına hayran kaldım zaten tasarım olarak ödül almış bir telefon ekran büyüklüğü benm için çok önemliydi buda bana yetiyor içinde 2,3,4 sürüm var bir ay kadar bu sürümle takılırım alışayım sonra yavaş yavaş 4 e geçerim zamanla uygulamaları türkçeye yapmaya başlarım türkçe uygulamaya doyacaksınız beni Symbiandan bilen bilir

• Beğen
Tepkiler: klongs
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Elindekinle yetinmen cok güzel kardesim. fakat ics gecmeden once cok iyi yorumlari gecenleri oku kimse memnun degil. neo var bende 2.3.4 de kullanmaya devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt