Sony Xperia Arc S mi ? 2. El Galaxy S II mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaTiqoN

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Arc S mi ? 2. El Galaxy S II mi ?
Yardım edin beyler kararsız kaldım

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
s2 daha iyidir

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Arc S :oke:

[video=youtube;X4nnkRm2LRo]http://www.youtube.com/watch?v=X4nnkRm2LRo[/video]

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
2. el s2

Türe

Türe

Üye
Tabiki 2. El S2.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
sıfır arc s alıp kullanan biri olarak 4.0.4 güncellemesi telefona fazla geldiydi ve çok kasma oluyordu baktım başka güncelleme geleceği yok ve iki haftalık teli 200 tl zararla sattım telefonda fazla özellik yok sadece uygulama ve oyun olarak sınırlı kalırsın donanım kötü ön kamera yok işlemci yeter gibi ama ram az 4.0.4 sürüme yetmiyor ön kamera yok ses az çıkıyor artırsan bile cızırtı oluyor otg olayı yok telefonda varsayılan bir dosya yönetici bile yok şarjı iyi gider s2 ye göre ama donanım düşük olduğu için iyi gidiyor ama arc s in hakkını yememek lazım tasarım on numara daha üstüne tasarım tanımadım sonuç olrak bence ikinci el s2 temizse s2 al derim

BaTiqoN

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler arkadaşlar 2. El S II almayı düşünüyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
Çok teşekkürler arkadaşlar 2. El S II almayı düşünüyorum
2.el s2 almak çok çok daha mantıklı bence ama temiz,sorunsuz olduğu sürece :evet: eğer elden alırsan çok daha ucuza bulabilirsin ben 750 TL'ye almıştım mesela :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
S2 derim yani uzun uzun yazarım sana nedenlerini ama küçücük iki özellikle bile anlaşılır :) 1 ) Mali400 ve Adreno 205 farkı bir de 1 gb ram ile 512 mb ram farkı var..Optimize farkı,chip,Dalvik vm ve jvm vs. farkları ile önde kısacası :)

R.A.M

R.A.M

Üye
2.el s2 al ben sahibinden.com'a bakıyorum 800e flan çok temizleri düşûyor, arc s'de ramden dolayı kasmalar oluşuyor.

- - - Eklendi - - -

2.el s2 al ben sahibinden.com'a bakıyorum 800e flan çok temizleri düşûyor, arc s'de ramden dolayı kasmalar oluşuyor.

BaTiqoN

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

Kerim.

Kerim.

Üye
Kesinlikle s2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt