sony vs asus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
sony vs asus
Arkadaşlar 3000 tl gibi bi bütçem var sony ile asus arasında kaldım iyi dediğiniz modelleri söyleyebilir misiniz?
 
Sony daha kaliteli fakat sunduğu donanıma göre fiyatları çok pahalı,bence iyi bir asus modeline yönel

Sony'nin parçaları da pahalı çünkü Allah korusun garantisi bitince birşey olursa hoop çöpe
 

ANIL

Admin
Bu modele bakabilirsin.
 
Tepkiler: Silinen Üye 14714
    Konu Sahibi
ben aslında sony vaio istiyorum ama ekran kartına falan baktım çok araştırdım birinci sınıf ekran kartı göremedim(gt650m olsun istiyorum) kaliteden dolayı sony düşünüyordum ama asus donanım olarak daha iyi görünüyor.
bende o asus modelini düşünüyorum zaten daha 2-3 ayım var iyi bir sony modeli çıkmazsa onu almayı planlıyorum..
 

Mr.Wick

Üye
Şu ürünü incelemeni tavsiye ederim. GeForce GTX660m ekran kartı bulunmakta. Asıl beyeneceğin noktası bu notebookta SSD bulunması. 3000tl civarına alınabilecek en iyi ürünlerden biri bu bence.

 

fk555897

Üye
Oyun için istiyorsan ASUS. İnternet ve günlük kullanım için Sony.
 

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
F/P olarak kiyaslarsan Asus. Sony'e verecegin o paralara minimum ayni malzeme kalitesinde Asus notebook alabilirsin.

N ve G serisi.
 
Asus n serisi güzel fakat bazı gereksiz özelikleri var mesela 16 gb ram yerine 12 gb ram olsaymış 4 gb 650m yerine 2 gb gtx 660 olsaymış hard disk dönüş hızıda 7200 olsaymış tadından yenmezmiş 16 gb ram 4 gb ekran kartı sırf göz boyamak için.
 

Uhops

Üye
asus g serisine bak super laptoplar
 
    Konu Sahibi
G serisinin de fena bi ağırlıgı var ama ben üniversiteye gidiyorum git gel durumu var.
mesela bu modelden genelde bahsediliyor forumlarda fakat bu özelliklerde olmasına ragmen 2.500 dahi teknosada gördüm bu kadar ucuz olma sebebi ne ki.
sony sorma sebebim de kalitesi..
 

abartılacak bir özelliği yok asusa yakıştırmadığım bir modeldir 2500 tl veriyorsun 5400 rpm hard diskli laptop veriyor sana neymiş 16 gb ram, 4 gb ekran kartı 4 baktığın zaman kulağa hoş geliyor ama 16 gb ram tamamen gereksiz 4 gb ekran kartıda öyle 2 gb gt650m'den bir farkı yokki sadece adı 4 gb onun yerine 2 gb gtx 660 koysa daha iyi olurdu 1 tb hard disk yerine 750 koyup 7200 rpm yapsaydı 16 gb yerine 8 ram koysaydı her türlü yeterdi bu özellikler ve bu donanımdan daha iyi performans verirdi.
 
Keşke SSD olsaymış o zaman daha cazip olurdu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...