Sony vpcf13s0e/b !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canertar

Üye
    Konu Sahibi
Sony vpcf13s0e/b !!!
SONY VPCF13S0E/B NOTEBOOK

İŞLEMCİ: Intel Core i7-740QM 1.73 GHz - 6 MB Cache Bellek İşlemcisi Dört Çekirdekli En Yüksek Oyun ,HD Videolu Uygulamalarda Çok Yüksek Bir Deneyim Sunmaktadır.Tasarımcılarında İhtiyaçlarına En İyi Şekilde ,İstedikleri Gibi Sunmaktadır. AutoCad Programı veya 3Dmax Programlarında Daha Fazla İşlem Sayısı İstediği İçin Bu Tip İşlemci Rahatlıkla İşini Görmektedir.
RAM: 6 GB DDR3 1333 Mhz Kullanıcıları İşlem Uygulamalarında En Performanslı Kullanım Deneyimi Sunmaktadır.DDR 3 Teknolojisi En Yüksek Uygulamalarda Üstesinden Gelmektedir.
SABİT DİSK: 500 GB SATA (7200 Rpm) Dakikada Dönüş Hızına Sahip Hard-Disk 5400 RPM 'lere Oranla Daha İyi Bir Performans Vermektedir.Bununla Birlikte Bilgi Aktarma Uygulamalarında da En İyisini Sunmaktadır.
EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce GT 425M 3831 MB Ekran Kartı Kullanıcılara Görsel Çizim Uygulamalarında Daha Performanslı Bir Deneyim Sunar.Oyun Uygulamarında Çok Güzel Görsel Deneyim Sunmaktadır.
İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Home Premium İşletim Sistemi Ev İçin İdeal Olan İşletim Sistemi İngilizce ve Türkçe Dil Seçeneği Sunan Ürün işletim Sistemi 64 Bit İşletim Sistemi Türü Özelliğiyle Daha Yoğun İşlem Yükü Gerektiren Uygulamalarda Kendini Göstermektedir.
EKRAN BOYUTU:16.4" Ekran Boyutu Olan Notebook Parlak Bir Ekran' a Sahip.
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ:1920*1080 Ekran Yüksek Tanımlı HD Adlandırılan Ekran Çözünürlüğüne Sahip ,Daha Keskin Ve Canlılık Sunmaktadır.
GİRİŞ/ÇIKIŞLAR:1*E-SATA+1*HDMI+1*VGA+2*USB 3.0+1*Mikrofon+1*Kartı Okuyucusuna Ship Bir Notebook.

İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Home Premium

• Beğen
Tepkiler: paytal
paytal

paytal

Üye
oğlum bu şey manyaaaak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt