Sony Vaio yu tavsiye ediyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Sony Vaio ürünlerini tavsiye ediyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alifur

alifur

Üye
    Konu Sahibi
Sony Vaio yu tavsiye ediyor musunuz?
Sony elektronik sektöründe büyük söz sahibi şirketlerden biri fakat kullanıcıları onu nasıl değerlendiriyo bi görelim:)

Verdiğiniz cevaplara nedenlerinizi de yazarsanız memnun olurum. Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler:)

merty24

merty24

Üye
arkadaşlardan duydum iyi mis

alifur

alifur

Üye
    Konu Sahibi
iyi olan yönü ne acaba:S alınca uzun bi zaman kullanmak istiyorum, dayanıklı mı cihazları?

kratos34

kratos34

Üye
türkiyede fiyat performans açısından çok kötüdür. Yurtdışından alıyosan problem olmaz. Ama başka marka öneri istersen sırasıyla: Asus, Toshiba ve Acer. Bende Acer 5930G var geçen sene aldım, hala bütün oyunları rahatlıkla oynuyorum. BU serinin yenileri çıktı. onlar daha iyi.

alifur

alifur

Üye
    Konu Sahibi
ben alacağım bilgisayarın blu-ray i de olsun istiyorum yani sadece şimdiye değil geleceğe deyatırım olsun, bi bakarsın blu-ray artık normal cd dvd gibi kolayca bulunabilen bi cd türü olmuş o zaman istediğimi rahatça yapabileyim istiorum o nedenle sony vaio nun f serisinden bi bilgisayar düşünüorum ama dayanıklı mı sony nin cihazları onu bilmiorum:S

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Sonynin sadece Paneli iyidir yani ekranı ful Hd kullanır.
Ancak performans yönünden çok zayıftır.
çünkü
Örnegin
asus veya hpnin aynı işlemci aynı ram aynı hdd özellikleri olan bir makina ile sonynin arasında 1000tl fark ediyor.
Nedenmi?
Çünkü vaio isim satıyor.Ben çok araştırdım arkadaşım tam 2 yıl boyunca herşeyi didik didik en ince detayına kadar araştırdım.Vaio isim satıyor.
Artı vaio lardaki ekran kartı şuanda çok kötü.
İ7 işlemcili bir makinada NVIDIA GeForce GT 310M 1gb var. Bu ekran kartı çok iyi bir ekran kartı degil.
Ama Asusda İ7 işlemcili bir makina Ati 5730 var yani sınıfının en iyisi.
Testlerde sınıf vardır Class1,2,3 diye 1 en iyisidir.
Ati5730 class2 de 4.sıradayken
GeForce GT 310M Class3 1.sırada yani çok kötü arasında 70 tane ekran kartı farkı var..
UMarım anlatabilmişimdir.
Artı dünyda yapılan araştırmada en az sorun çıkaran lap top asus seçildi.
Artı şuanda tüm pc ve laptoplrın çogu parçasını asus üretiyor.Başta boar olmak üzere.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

alifur

alifur

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz :)

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Kimileri Sony'nin adı yeter diyor ama ben şahsen önermem. Çünkü Sony adıyla satıyor. Toshiba'ya iyi diyorlar ama onun da fiyatı pahalıymış. Benim önerim Asus veya HP ancak Asus'un F3 serisi olmayacak. Özellkle F3J modeli. Çünkü bunlarda ekran kollarının kırılması ekranın düşmesine sebep oluyor ve bu sorun bunlarda ne yazıkki çok fazla....

alifur

alifur

Üye
    Konu Sahibi
peki asusun hangi modeli bütün özellikler bi arada diyebileceğimiz model? yada öyle bi modeli var mı?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Ben geçen Ay Asus Njq modelini aldım
Vatandan, Ürün sınıf en iyisi çünkü Dünyadaki İlk Usb 3.0 lı tek makina.
İ7 1.6ghz işlemci-500hdd-4gb ddr ram-1gb DDR3 Ati 5730 Ekran kartı-Usb3.0-16''led ekran-2mpCam-8 saniyede Mutimedya Açılım Özelligi

Asusun İ5 işlemcili bir modelini arkadaşıma 1500tl e aldık tavsiye ederim özellikleri çok güzel
Vatn bilgisayara bak istersen genelde onlar laptopta iyi fiyat veriyorlar

alifur

alifur

Üye
    Konu Sahibi
saol abi çok yardımcı oldun :)

srcnmrv

Üye
ben takip ediyorum.bir süre kullanma fırasatımda oldu.bence mükemmel bir notebook...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt