Sony vaıo fw serısı kullanma kullandırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ukaratac

Üye
    Konu Sahibi
Sony vaıo fw serısı kullanma kullandırma
SELAMLAR ;

INGILTEREDEN SONY VAIO FW31J BIR LAPTOP ALDIM . 3-4 AY SONRA EKRANDA BIR CIZGI OLUSTU BOYDAN BOYA . ULUSLARARASI 1 YIL GARANTISI VAR CIHAN ELEKTRONIGE GOTURDUM .

SERVISTEN BIR ARKADAS 3 GUN SONRA ARADI . LAPTOPUN EKRANININ ARKASINDA DARBEDEN DOLAYI KIRILMALAR OLDUGUNDAN DOLAYI BU YUZDEN GARANTI DISI YAPILACAGINI SOYLEDI .EKRAN FIYATI 479 EURO+ ISCILIK ALINACAKMIS . BENDE KABUL ETMEDIM VE DARBEDEN KAYNAKLANMAYACAGINI SOYLEDIM . DARBE VAR DIYORSANIZ KASADA HERHANGI BIR DARBE EZIGI VS VAR MI DEDIM . hayır dedıler . darbesızde darbe yuzunden ıcerde kırılmalar olabılecegını anlattılar bana bır saat boyunca :) verdıklerı 2 ornekten bırı 1 karpuz 1 tahta 1 cekıc . tahtayı karpuza yaslayıp cekıcle tahtaya vurursanız tahta ezılırmıs .2. ornek carpmayla ayagınız kırıldıgında dıstan bellı olmazmıs ama ıcten bellı olurmus . telefondakı arkadasa makına muhendısı oldugumu ve basınc uygulanan bır durumda darbeden kaynaklı kırılmalar olacagını soyledım ve la havle dedım kapattım telefonu ...

ARKADASLAR SIZ SIZ OLUN SONY VAIO ALMAYIN . GARANTILI YADA GARANTISIZ FARKETMIYOR BIR SEKILDE GARANTISIZE SOKUYORLAR ZATEN SIZI ..
 

benben89

Üye
Selam arkadaşlar bende istanbul bilişimden fw550f/b ürünü aldım inş hayırlı olur.kulanan veya alan arkaaş varmıdır?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt