Sony vaio bilgisayarlar nasil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jugule

Üye
    Konu Sahibi
Sony vaio bilgisayarlar nasil
Meraba arkadaslar ben yakin zamanda bilgisayarmalmayi dusunuorum cok arastirma yaptim ve sony ler kafama yatti gerek ozellik olsun gdrekse ekran olsun cok ii geldi fiyti yanlis htrlamyrsm 2600 flndi. Ama bu vaiolarda da hpdeki gibi isinma sorunu olur mu ya da baska herhangi seyler. Onceden caspaer kullndm ve gercekten beni bilgisayardan soguttu artik yazdigi ozellikleri kullanmiodu acaba bunda da bole bi sorun yasarmmiim arnzda kullanan varsa ya da herhangi bir bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi simdiden tesekkurler.ha bi de bu bilgisayrn bana 5 yil gitmesi gerekio okul nedeniyle sizce sonyler saglam mi

futbol123

futbol123

Üye
sony ler çok pahalı ve ekran kartları iyi olmuyor

jugule

Üye
    Konu Sahibi
gt540 yazio

----------Eklendi @ 20:17:01 ---------- Yazıldı @ 20:15:35 ----------

Türe

Türe

Üye
Bence gayet ve hizli ;)

jugule

Üye
    Konu Sahibi
bi de su bilgisayar var sence ikisi de ii mi eger iiyiyse hangiisi daha ii birinde 5000 rpm fln yazio birinde 7200rpm yazio bunlarin farki ne linki asaiya yaziorum

futbol123

futbol123

Üye
2.600tl veripte 2.sınıf ekran kartlı laptop almak mantıklı olmaz onun yerine monster laptop veya gt555m ekran kartlı laptobu tercih edin oyun oynamak istiyorsanız

jugule

Üye
    Konu Sahibi
hmm cok sagol berke o zaman ben baskalarini arastiriim en iyisi

deforze

deforze

Üye
benim arkadaş sony vaio aldı daha bir ay olmadan laptop çöktü format atmak zorunda kaldı

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Arkadasim SONY Dunya Markasi Diye Laptopuda Guzel Olacak Diye Bisey Yok ..

Ve Bencede Guzel Deqil .!

technoshark

technoshark

Üye
Sony'ler son derece kaliteli ürünler, ancak birazcık Türkiye şartlarına göre pahalılar :S ama sağlam ürünler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt