SONY smartphone alanında Dünya'da ne durumda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

klongs

Üye

CorbyW

Üye
oda 2011 bak. Ya siz dert etmeyin sony"ye mail atacağım ben.

klongs

Üye
2012 de sony oldu 2012yide verdim

- - - Eklendi - - -

sony 7 milyon rimden bile az

CorbyW

Üye
Ben ynlış görmüş olabilirim deyip özür diledim. Beni çileden çıkartma kardeşim.

sataer

Üye
2012 de sony oldu 2012yide verdim

- - - Eklendi - - -

sony 7 milyon rimden bile az

ahahaaa birde arkadaş Sony den alıntı yapmış aşşa konuda 28 milyon sattık 5.1 milyar kar diye. 5.1 %51 bi sallamasyon var bi yerde sanki. Kardeşim Sen bu sıkıntımda beni güldürdün Allah seni güldürsün

Ben olagan seyleri soyluyorum , cikarsan da cik yani napiyim

ben gazetelere felan inanmam bnm gördüğüm kadarıyla piyasada en çok satanlar(apple hariç)

1- samsung,,
2- sony
3- htc

sataer

Üye
ben gazetelere felan inanmam bnm gördüğüm kadarıyla piyasada en çok satanlar(apple hariç)

1- samsung,,
2- sony
3- htc

senin gördüğün piyasanın ne kadarı ki? Kusura bakma da ciğerim Türkiye akıllı telefon piyasasının %1 i bile değil belki de

Egonuzu tatmin etmek icin bosuna konusmayin cigerler

CorbyW

Üye
Tamam şimdilik birşey demiyorum. Sizinle Xperia Mint(Lt30i) ve Gx/Hayabusa(Lt29i) çıkınca konuşacağım.

Tamam şimdilik birşey demiyorum. Sizinle Xperia Mint(Lt30i) ve Gx/Hayabusa(Lt29i) çıkınca konuşacağım.

Tamam o zaman konuşuruz.O zamana rakipleride telefon çıkaracak farkındasın değil mi.Iphone 5 geliyor Wp8'li HTCler Nokialar geliyor.Androidli Samsunglar HTCler geliyor geliyor oğlu geliyor...Bir anda o kadar büyük patlama yapıp adam akıllı bir yüzdeye gelmek için 8 çekirdek falan gerekli.

CorbyW

Üye
Billimoyum Kaan'cım ama telefon sekterü bence 4 çekirdekte kalır gibime geliyor. Dua edeyimde erken çıkartsın şu telefonları. 2013 ne arkadaş.

MasteLaa

Üye
Sony nin akıllı telefon piyasasında çok fazla yeri olduğunu düşünmüyorum sadece uzak doğuda diğer yerlerden daha çok kullandığını biliyorum..Samsung liderdi galiba Apple ile birlikte ilk 2 yi paylaşıyorlardı diye biliyorum...

klongs

Üye
Billimoyum Kaan'cım ama telefon sekterü bence 4 çekirdekte kalır gibime geliyor. Dua edeyimde erken çıkartsın şu telefonları. 2013 ne arkadaş.

o zamanda cortex a15 ler çıkacak sony yine geride

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...