Sony Smartband Talk ve SmartWatch 3 Tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sony Smartband Talk ve SmartWatch 3 Tanıtıldı
Sony akıllı saat ürün yelpazesine iki yeni ürün daha ekledi. Smarband Talk ve SmartWatch 3 ürünlerinde kendi yazılımını tercih etmemiş görünüyor. Android Wear yazılımı içeren bu iki model Bluetooth üzerinden iletişim kuruyor ve Walkman uygulamasıda kullanılabilcek.

Sony Mobile, geliştirdiği yeni ürünleriyle son dönemde teknolojinin odak noktası haline gelen giyilebilir teknoloji alanında da gündemi belirliyor. Hızla gelişen giyilebilir teknoloji pazarında öncü bir rol oynayan Sony Mobile, Lifelog uygulamasının yeni üyesi SmartBand Talk ile SmartWear Experience vizyonunu geliştiriyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız



Sportif tasarımı ile diğer akıllı saatler arasında ön plana çıkan bu iki modelden SmartWatch 3 Avrupa fiyatı 229,99 euro olarak belirlenmiş gözüküyor cihazın 2015′e kalmadan piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


SmartBand Talk adında bir fitness tracker da bugün tanıtılan Sony ürünleri arasındaydı. 1,4 inçlik küçük bir e-kağıt ekrana sahip olan SmartBand Talk, HD Ses desteği ve dahili mikrofonu sayesinde görüşmeleri doğrudan bilekten yapmanıza olanak tanıyor. Sony SmartBand, yine Sonbahar döneminde 159,99 euro fiyatla piyasaya sürülecek.

Kullanıcıların günlük faaliyetlerini kaydeden Lifelog uygulamasının bir üst ürünü olan SmartBand Talk’a yeni eklenen 1,4 inç E Ink ekran sayesinde bileklikten kısa konuşmalar yapmaya olanak sağlıyor. Suya dayanıklı (IP68) SmartBand Talk’a entegre edilen Voice Control teknolojisi sayesinde, ses ile özel uygulamalar kontrol edilebiliyor ve ses komutları oluşturulabiliyor. SmartBand Talk ile kullanıcılar uyku süresi, yürüyüş mesafesi, bisiklet veya arabada geçen zaman, adım sayısı, nabız gibi verileri kayıt altında tutarak, kullanıcıların geçmiş aktivitelerini gözlemlemeleri ve geleceğe yönelik hedefler koymalarını son derece kolaylaştırıyor.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Reşwan


Invoke

Invoke

Üye
Ben smartwatch 3'ün tipini beğenmedim. 2 daha hoştu, bence.
 
Fenomenon

Fenomenon

Üye
adamlar saate quad core işlemci koyuyor. yakında s801'li saatler de görürüz belki :)
ben de şahsen tipini fazla beğenmedim.
smartband'sa e ink olması güzel olmuş. şarjı uzun süre gider. aslında saate de e ink olabilirdi.
 
fk555897

fk555897

Üye
Bence tasarımı gayet şık ancak 1..2 GHz 4 çekirdekli işlemci bir saat için çok fazla değil mi? Aynı anda kaç işlem yapılacak ki?
 
0MG90

0MG90

Üye
Android Wear çok kötü bana göre. Sony SW2'deki gibi devam etseydi daha iyi olurdu.
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Küçük olan olmamış :kotu:
 


Üst Alt