Sony Psp Slim & Lite Piano Black . ( 200 tl )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tremaq

Üye
    Konu Sahibi
Sony Psp Slim & Lite Piano Black . ( 200 tl )
cihazı ihtiyactan satıyorum gitar icin para lağzım :)
şimdi cihaz 1 yıllık dır hic bi sorunu yokdur sadece 'L' ve 'R' tuslarında ufak bi cizik wardır kullanımı engellemez 4gb hafıza kartı mevcut
cihazı alan arkadaşa yanında koruma kabı , psp cantası vb. ve orjinal oyun vercem
fiyatı 200 tl ankara içi elden teslim . :bigstar:

not : orjinal sarj aleti bozulmustur baska dısardan aldığım sony kullanıyorum .:islik

ekanat

ekanat

Üye
Dostum en azından resmini yükleseydin görürdük psp ni. Fiyat tamam ama iflas ettim öğrenci durumu anlarsın hallimden elimde nakit olsaydı inanki anlaşırdık inşallah ihtiyacı olan birine gider. Bana nasip olmadı güzelim psp ler her teknosa önünden geçerken psp yi camdan gördükçe içimi bir hüzün kaplıyor yıkılıyorum acı çekiyor kendimden geçiyorum. Msn mi eklersen sana bir kaç soru sormak isterim [email protected] yıkıla yıkıla büyürmüş insan...

Emre-45

Emre-45

Üye
cihazı ihtiyactan satıyorum gitar icin para lağzım :)
şimdi cihaz 1 yıllık dır hic bi sorunu yokdur sadece 'L' ve 'R' tuslarında ufak bi cizik wardır kullanımı engellemez 4gb hafıza kartı mevcut
cihazı alan arkadaşa yanında koruma kabı , psp cantası vb. ve orjinal oyun vercem
fiyatı 200 tl ankara içi elden teslim . :bigstar:

not : orjinal sarj aleti bozulmustur baska dısardan aldığım sony kullanıyorum .:islik
ps2 ile takas ??

tremaq

Üye
    Konu Sahibi
ps2 i war ya para lağzım bana yoksa satmam takas da istemiyorum .

--------------- Ekleme ---------------

Dostum en azından resmini yükleseydin görürdük psp ni. Fiyat tamam ama iflas ettim öğrenci durumu anlarsın hallimden elimde nakit olsaydı inanki anlaşırdık inşallah ihtiyacı olan birine gider. Bana nasip olmadı güzelim psp ler her teknosa önünden geçerken psp yi camdan gördükçe içimi bir hüzün kaplıyor yıkılıyorum acı çekiyor kendimden geçiyorum. Msn mi eklersen sana bir kaç soru sormak isterim [email protected] yıkıla yıkıla büyürmüş insan...

dostum cok ihtiyacın varsa psp ' ye ben bekleye bilirim seni durumun olduğunda alırsın ama en kısa zaman da olmak şartıyla almam lağzım gitarı çünkü :)

ekanat

ekanat

Üye
Merhaba ben mahsun bir üniversite öğrencisiyim. Bundan 1 ay önce olaylar başladı bir tane psp almaya karar verdim elimde 100 lira vardı kötü olsada beni idare etsin dedim; fakat 100 liraya bulamadım 200 lira biriktirdim 2.el normal bir tane alayım dedim ama malatya ve elazığ da 2.el bulamadım sonradan kaldığım öğrenci evinin kira parasını ailem maddi durumun sıkıntısından dolayı gönderemediler. Bende 150 lira kiraya verdim. Dostum inanırmısın bugün üniversiteye cebimde parasız gitmeye karar verdim. Cüzdanımı almadan çıktım ve şunda 40 lira 25 kuruşluk bir adamım. Ben psp yi çook isteedim ama yaratan nasip eylemedi...

tremaq

Üye
    Konu Sahibi
dostum yapacak bişeyim yok ozman :/
Belkı alıcı cıkana kadar bulursun parayı belli olmaz :)

tremaq

Üye
    Konu Sahibi
ekledim ordan konusuruz
fotoraf atarım (:

hoffman

Üye
ben almak istiyorum

reallegend

Üye
psp hala satılmadıysa [email protected] adresinden görşelim.Psp sini satman isteyen varsa lütfen eklesin

saykooo21

Üye
satıldımı bu

krebnac_canberk

Üye
ben arıyorym fieldyrc ne kadara satıyorsun

samsung5233w

Üye
kardeş beyaz da olur farketmez fiyatta anlaşalımda bana özelden mesaj atarsan konuşuruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...