Sony PlayStation Vita

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
Sony PlayStation Vita
arkadaşlar konunun yanlış yerde olduğunu biliyorum ama symbiancıların düşüncelerini merak ettim.aranızda PsVita almayı düşünen varmı. Birde bu cihaz için düşünceleriniz nelerdir. Şahsen ben aldım ve şiddetle tavsiye ederim.gerek dokunmatik gerekse cihazın üzerindeki kontrol tuşlarıyla oyun oynamak çok zevkli.

hakan_710

hakan_710

Üye
konuyu buraya açmakla yanlış yaptığının farkına geç varacaksın ama iş işten geçmiş olacak, demedi deme

sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
en başta farkındayım zaten amacım telefonla kıyaslama değil psvita baslı başına bir oyun konsolu zaten ben sadece düşünceleri merak ettim.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Vallaha forumdaki o bölümleri boşuna açmışlar galiba.En kalabalık bölüm diye bütün konuları burayamı açmanız gerekiyor?

sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
siz haklısınız başka birşey demiyorum moderatörler konuyu sılebilir

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Konu yanlış ama ben cevap vereyim.Şuanlık biraz daha derslere çalışmam gerektiğinden (malum seneye üniversite sınavları var) şuanda almayı düşünmüyorum :) Yaza doğru almayı planlıyorum.Hem oyun sayısı artar (şuanlık çok az bence) hem de hack v.s çıkar her oyuna 110-120 lira vermek bana ağır gelir öğrenciyiz malum :D Eğer biraz daha bilgilendirir ve özellikle beğendiğin yerleri söylersen çok iyi olur.Grafikler söylendiği kadar iyi mi bu arada ?

pRime.

pRime.

Üye
oyun konsolu olarak şahane ancak oyunlarının fiyatları aşırı pahalı.

sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
Konu yanlış ama ben cevap vereyim.Şuanlık biraz daha derslere çalışmam gerektiğinden (malum seneye üniversite sınavları var) şuanda almayı düşünmüyorum :) Yaza doğru almayı planlıyorum.Hem oyun sayısı artar (şuanlık çok az bence) hem de hack v.s çıkar her oyuna 110-120 lira vermek bana ağır gelir öğrenciyiz malum :D Eğer biraz daha bilgilendirir ve özellikle beğendiğin yerleri söylersen çok iyi olur.Grafikler söylendiği kadar iyi mi bu arada ?

öncelikle Dokunmatiği çok hassas,oyun grafikleri ps3'e yakın nerdeyse. Mesela kamerası çok düşük. Benim aldığım model 3g modeli yani sim kart takip istediğin yerde internete girebiliyorsun. Ayrıca sağ sol analog padler ile oyunlar dahada güzel oynanıyor.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
öncelikle Dokunmatiği çok hassas,oyun grafikleri ps3'e yakın nerdeyse. Mesela kamerası çok düşük. Benim aldığım model 3g modeli yani sim kart takip istediğin yerde internete girebiliyorsun. Ayrıca sağ sol analog padler ile oyunlar dahada güzel oynanıyor.

Kamerası benim için önemli değil zaten :) aslında şu Sony içine bir arama bir de mesajlaşma özelliği koysa da IOS'un bütün havası civası yok olsa biz de o telefon mu bu telefon mu diye seçim yapmak, kararsız kalmak zorunda kalmasak :D inş yaza doğru alacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt