Sony, online satış mağazasını kapatma kararı aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Sony, online satış mağazasını kapatma kararı aldı

Teknolojinin dev ismi Sony’de işler pek de istenildiği gibi gitmiyor. Akıllı telefon alanında istediği başarıyı yakalayamayan Sony firması, açıklanan 2015 yılının ikinci çeyrek finansal raporlarında elde ettiği karın büyük kısmını PlayStation 4 satışlarından elde etmişti.



Sony her ne kadar kar ettiğini açıklasa da firmada işler pek de yolunda gitmiyor gibi görünüyor. Sony firması aldığı kararla önümüzdeki aydan itibaren online satış mağazasını kapatacak. Akıllı telefon pazarında istediği başarıyı yakalayamasa da oyun dünyasındaki PlayStation cihazı ile büyük başarılar elde eden Sony, elde edeceği karın önümüzdeki yıllarda bir süreklilik arz etmeyeceğini düşünüyor. Özellikle sunduğu Xperia modelleri beğeni kazanan ama bu başarısını satış rakamlarına yansıtamayan Sony firması, aldığı süpriz kararla önümüzdeki aydan itibaren online satış mağazasını kapatacak. Sony firması verdiği bilgilerle müşterilerinin alışveriş ve hediye kartlarını 28 Ağustos tarihine kadar kullanabileceklerini ve sonrasında online mağazanın kapatılacağını duyurdu. Alınan bu kapatma kararı sadece Amerika’da bulunan mağazaları kapsıyor.

Sony firması önümüzdeki aylardan itibaren ABD’deki ürünlerini fiziksel mağazalarda sergileyecek. Sony’nin günümüzde oldukça büyük bir önemi bulunan online satış mağazasını kapatma kararını neden aldığı bilinmiyor.
 


yeumyang

yeumyang

Moderator
istedigi satışı yapamıyor PlayStation olmasa şimdiye coktan cekilirdi telefon bölümü zarar ediyor
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu haberden zaten bizi ilgilendiren birşey yok, Türkiye de Sony Centerlar bile tamamen sony'e ait değilmiş.
 
Son düzenleme:
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bence sony daha şaha kalkmadi
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Strateji hatasi var sonyde
 


Üst Alt