sony mi başka bir marka mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hykcpkn78

hykcpkn78

Üye
    Konu Sahibi
sony mi başka bir marka mı?
arkadaslar ben bır lcd tv almak istiyorum.. ama cok kararsız kaldim... :/ aklımda sony kdl 52ex700 var fıyati yaklaşik 4000. ama bu tvyı gorme sansım olmadi. goruntusunu falan nasıl bılmıyorum. goren yada bilgısi olan arkadaslar yardım edebılır mi? yada max lımıt 4000-4300 olmak uzere onerdıgıniz baska bir marka mevcut mu? yardımcı olursanız sevınırım.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar lutfn bılgısi olan yardımcı olsun...

rezan

Üye
bencede sony all

--------------- Ekleme ---------------

sony alırsan pişman olmazsın

andomarda

Üye
Sony 2010 modellerinde ön plana çıkıcakmış gibi.bence biraz daha beklenmeli.Mart ayı içerisinde samsung vede sony lcd tvlerde yeni modeller piyasaya girecektir.

Emretrly

Üye
Sony Kdl 46Z800 Lcd tv aldım Full Hd 4500 e almıstım simdi fiyatı düsmüs bakıyorum ben reklam mı yaptım bilmiyorum burdan almıstım İstersen bir bak ben cok memnunum baska yerlerde belki daha ucuzdur bilmiyorum

voltonero

Üye
bu modeli şuan görebileceğin bir yer yoktur. henüz satışa başlamadı ama bir hafta sonra filan ist.bilişime diğer ekran boyutlarının geleceğini öğrendim... takip etmekte yarar var sony yeni serileri ile çok iddaalı geliyor...

Ogars

Üye
Bu ex serileri çıkıyo şimdi.bakalım nasıl olucak

varhanoguz

varhanoguz

Üye
lcd lerde ekran panellerini LG uretiyormus en yuksek netlik LG de bizde SONY kullaniyoruz ama LG nin kalitesini gorunce biraz uzuldum

hykcpkn78

hykcpkn78

Üye
    Konu Sahibi
Sony Kdl 52ex700'ün özellikleri...
52" led (132 ekran) tv (Epey iyi!)
Full Hd 1080p
100 hz
1.000.000 kontrast
wifi internet (iyi bisey!)
usb media player
hareket sensörü (iyi bişey!)
dlna
4 hdmı
srs sound
vs vs. bide aklımı çelen bir lg modeli var
47lh9500
onun özellikleri
47" led (120 ekran) tv
200 hz (epey iyi!)
5.000.000 kontrast ( epey iyi!)
full hd 1080p
usb media player
4 hdmı
2 ms. tepki süresi (çok çok iyi!)
srs sound
hangisi iyi anlayamadım. :)
biri devasa ekran sony kalitesi
diğeri lg kalitesinde kontrast oranı sonyi 5 katlıyo, hz olarakta 2 ye ve tabiki 2 ms tepki inanılmaz benim gördüğüm dünyadaki en hızlısı :)

çok arada kaldım....
Bi yardım daha lütfen..

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Sony bencede tv oncu marka ama samsung lcd tvler de guzelmis

xper

Üye
walla benimde kafam karıştı hangi marka iyi diye ama ben samsung un yeni modellerini bekliyorum özellikle led tv lerini...

goke

Üye
ben sony 40ex701 led modelini ve dsmart hd aldım sd yayında da hd yayındada son derece güzel görüntüsü var almadan çok araştırdım çok karşılaştırdım mağaza sahipleri (diğer marka satanlar) alacaksan sony al dedi iyikide almışım sony ye pahalı diyolar başka marka al diyolar hatta aynı özelliğe sahip başka markalarda var diyolar ama unutmayınki kaliteli markalar pahalı olur ucuz etin yahnisi yenmez tabi ... sony al derim kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt