Sony G3221 akıllı telefon AnTuTu'da ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Sony G3221 akıllı telefon AnTuTu'da ortaya çıktı
Sony, yakında yeni akıllı telefon modellerini sunmaya hazırlanıyor. Firma bugün önemli bir duyuru gerçekleştirdi ve gelecek ay sonunda Mobil Dünya Kongresi, MWC 2017'de yer alacağını açıkladı. Japonya kökenli firma 27 Şubat tarihinde MWC 2017 içerisinde kendi etkinliğini düzenleyecek ve firmanın yeni bazı modellerinin de bu etkinlikte resmi olarak duyurulacağı ifade ediliyor.



Sony'nin bir süredir bazı modelleri hakkında bilgiler gelirken, bunlardan birisi de Sony G3221 olmakta. Bu akıllı telefon kısa süre önce firmanın resmi sitesinde User Agent Profile üzerinde ortaya çıkan Sony G3221 hakkında bazı detaylarda ortaya çıkmıştı. Bunlardan birisi de akıllı telefonun MediaTek'in sekiz çekirdekli işlemcili Helio P20 yonga setinden güç alacağıydı.

Sony G3221 akıllı telefon şimdi de AnTuTu adındaki benchmark uygulamasının veri tabanında ortaya çıktı. Bu cihazın teknik özelliklerine dair detaylar da AnTuTu üzerinden geldi.

Bakacak olursak eğer, Sony G3221 akıllı telefon Google'ın Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Akıllı telefonun sitem belleği 4GB olurken, dahili veri kapasitesi de 64GB olmakta.

Yeni akıllı telefonun arkasında 23MP kamera bulunuyor. Ayrıca Selfie çekimler için ön kamera da 16MP olarak belirlenmiş. AnTuTu'da da yonga seti MediaTek Helio P20 olarak görülmekte. Cihazın ekran çözünürlüğü 1920x1080 piksel Full HD ancak, ekran büyüklüğü hakkında bilgi ise AnTuTu'da bulunmuyor.
 


Üst Alt