BARBAR23
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeşim sen cihazı alıp üç gün içinde aldığın yere gittin mi ? çünkü aldığın cihaz kusurlu ise aldığın yer cihazı üç gün içinde götürmussen sana yeni cihaz vermek zorunda[/QUOTE
Gitmez olurmuyum hemen sabahina goturdum ama adamlar hayir biz teknik servis gormeden asla degisim yapamayiz diye tutdurdular neymis rapor duzenlenecek ondan sonra degisim talebinde bulunup o sekilde degisim olcakmis sistem boyle islermis...
kardeşim sen cihazı alıp üç gün içinde aldığın yere gittin mi ? çünkü aldığın cihaz kusurlu ise aldığın yer cihazı üç gün içinde götürmussen sana yeni cihaz vermek zorunda[/QUOTE
Gitmez olurmuyum hemen sabahina goturdum ama adamlar hayir biz teknik servis gormeden asla degisim yapamayiz diye tutdurdular neymis rapor duzenlenecek ondan sonra degisim talebinde bulunup o sekilde degisim olcakmis sistem boyle islermis...
senin şu anda cihazı aldığın yeri tüketici haklarına şikayet etmen lazım
Selam arkada;lar cihazla ilgili son durum. degisim onaylandi ver gerceklesti cihaz hala ankarada bana ula;madi teknik servis degisim yapilan cihaz in son testlerinin yapildigini ve bi kac gune kargoya verilcegini soyluyor. SONY musteri hizmetlerini arayip degi;im yapilan cihazin neden test edildigini sordum bana verilcek cihaz kapali kutuda degil tek cihaz olarak verilcekmis yani sony piyasaya surdugu cihazlardan degisim yapmayip bu gibi durumlar icin elinde bekletdigi cihazlardan degisim yapiyormus. yetkiliye soruyorum nasil bana verilen cihazin sifir oldugunu anliyacagim o halde diye pek ikna edici cevap veremiyor efendim iste zaten sifir urun diyor o kadar tamam da ben kuskuluyum nasil eminolacagim diyorum bu isler boyle demeye getiryor. simdi para iadesi talabindede bulunamazmisim cunku degisim olmus. sizce mahkemeteye gitmelimiyim hic kullanmadigim cihaz degisim oluyor ama bana verilcek cihazin hic kullanilmadigini firma bana ikna edici bi sekilde anlatamiyor. bu arada siz siz olun nerden alirsaniz alin cihazi odeme yapmadan denemeyi isteyin/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?