sony experia sola da wifi açılınca telefon kapanıyor!!

Sponsorlu Bağlantılar

senol182

Üye
    Konu Sahibi
sony experia sola da wifi açılınca telefon kapanıyor!!
merhaba arkadaslar benım sony experia cihazım var.1 hafta önce durup dururken kağandı ve servise gönderdım.sevrviste tamir edildi hiç bir sorun yoktu.bende android güncelleştırmesı yaptım.ancak bu sefer şöyle bır sıkıntı doğdu.wifi tıkladıgım anda telefon kendını resetlıyor ve experia yazısı gelıp gıdıyor telefon açılmıyor.pc companıonla onar yapıyom bu sefer telefon düzeliyor acılıyor.ama wifi ye tıkladıgımda yine aynısı oluyor ne yapmam gerekir?tekrar servise gönderip iki hafta beklemek istemiyorum.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
merhaba arkadaslar benım sony experia cihazım var.1 hafta önce durup dururken kağandı ve servise gönderdım.sevrviste tamir edildi hiç bir sorun yoktu.bende android güncelleştırmesı yaptım.ancak bu sefer şöyle bır sıkıntı doğdu.wifi tıkladıgım anda telefon kendını resetlıyor ve experia yazısı gelıp gıdıyor telefon açılmıyor.pc companıonla onar yapıyom bu sefer telefon düzeliyor acılıyor.ama wifi ye tıkladıgımda yine aynısı oluyor ne yapmam gerekir?tekrar servise gönderip iki hafta beklemek istemiyorum.

telefona bi wipe data factory reset çek düzelmezse servise paketle

Invoke

Invoke

Üye
Eski sürümü indirip flashtooltan flashlayabilirsin.

senol182

Üye
    Konu Sahibi
flastoll kullanımıyor bılmıyorum nasıl yapacam yardımcı olurmusunuz

Invoke

Invoke

Üye
İmzamda detaylı anlatımı var.

senol182

Üye
    Konu Sahibi
ey vallah sağol kardeş.deneyım düzelirse dönerim buraya yine.

Invoke

Invoke

Üye
Takıldığın bir yer olursa konunun altından yazabilirsin.

senol182

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yüklemek istediğim android sürünü nerden indirecem?

Invoke

Invoke

Üye
Google :D

senol182

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
ya yanlış birşey yüklersem ne olacak:D:DD ayrıca ben alt versiyona gecmek istiyom bunun için flasmode den sonra soucher folderden yüklemek istediğimi secip flas mı diyecem??

Yüklediğin yanlış şeye göre değişir alacağın sonuç :D
Sen hangi versiyona geçmek istiyorsun? onu yaz xperia sola stock rom, ftf vs diye arat .ftf uzantılı bir şey indireceksin.

Konuda seni ilgilendiren yerler:

-Yapmanız gerekenler, önemli bölümü.
-Flashmod,rom flashlamak,.ftf bölümü.

Ayrıca konuda altta link var, stock romlar, çoğusu mevcut, tıklayın yazıyor seni sonyblog'a yönlendirecek orada büyük ihtimalle aradığın rom vardır.

@senol182

senol182

Üye
    Konu Sahibi
orjınal sürüme yani Android 2,3 dönmek istiyorum.onun lınkını atarmısın

Invoke

Invoke

Üye
Xperia Sola MT27i 2.3GB :

senol182

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok saol şimdi yapıyorum bakalım ne olacak :Dkardeş geri yüklemeyi yaptım ama sorun düzelmedi . bu sefer wifi ye tıklıyorum wifi açılmıyor. bluetooth da aynı hatayı veriyor.

Invoke

Invoke

Üye
Reset mi atıyor?

senol182

Üye
    Konu Sahibi
yok bu sefer reset atmıyor.wifi ye tıklayınca hata yazıyor.blutut içinde aynı.hattı cıkardım telefonu aç kapa yaptım düzeldi.sonra telefonu tekrar actım kapattım yıne aynı sorun oluştu ben anlayamadım bu işten birşey donanımsal bı sorun olsa arada düzelmez?işletımsel sorun olsa yazılımı tekrar yukledım ozaman hata vermemesı lazım.2 gündür bu işe kafa yormaktan yoruldum.bende servise yolladım.bu arada yardımların için önerilerın çok teşekkur ederım kardeşim.allah razı olsun.

Invoke

Invoke

Üye
Hat ile ilgisi vardır belki :hmmm
Eyvallah...

senol182

Üye
    Konu Sahibi
hatlada ılgılı değil.çünkü telefonu hatsızda açtım kapattım yıne aynısı oldu.anlam veremedım bu işe :D

Üst Alt