Sony Ericssson W910İ Mobil Tv?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericssson W910İ Mobil Tv?
arkadaşlar Se w910İ De Mobil Tv Warmı Warsa NAsıl Yapıcam izlicem 1 sAAt bedavam War Turkcell den ama Bi Türlü Olmuyo İnternetede Bağlanmıyor Telefonum sürekli hata weriyor biri bana yardımcı olursa sewinirim Turkcelli aradım Ordaki Bayan bana İlerki Zamanlarda Ararsanız Sewiniriz Şu an 3g YEni Olduğu İçin İnternete Girişlerdede Sorunlar Yaşıyoruz Dedi zaten 3g den öncede girmiyordu benim telefonla. hayır sorun telefondaysa garantiye postalıycamda biri bana bi kod V.b Birşey warsa WErebilirmi şimdiden Çok teşşekür ediyorum:nono:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Aynı sorun bende de.

silver6

Üye
ben giriyorum... wap ayarlarını indirmen lazım... önce wap yazıp 2222 ye gönderiyosun... sana ayarlar geliyo ayarları kaydetiyorsn. daha sonra mobiltv yazıp 2222 ye gönderiyosn. ayarlar geliyo kaydetiyosn. bide sana mobil tv nin wap adresi geliyo bu adresten internete girip ücretsiz olarak seyredebiliyosn....

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sorun internete girmiyor işte hata weriyor acaba kontör yok diyemi bi yardım lütfen

adonis86

Üye
ayarları alıp yapılandırdıktan sonra telefonunuzu açıp kapatmanız gerekir bundan yapıyor olabilir eğer buna rağmen yapıyorsa gelen ayarlarda problem var demektir onu ancak oparötör halleder

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar çözdüm olayı internet ayarlarından gelen mobil tv ayarını seçip kaydedip girip izlicekmişiz yapamayanlar yapar artık zaten görüntü süperde çok donma yapıyor cvp yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorm

ToRNaDo | GFB

ToRNaDo | GFB

Üye
turkcell den sana mobil tV izleme linki gelmesi gerek.gelmediyse özelden söyle atarım sana linki.
veyada ayarlarında sorun vardır.Turkcell menuden wap ayarlarını yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt