sony ericssonun symbian telefonları hangileri?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
sony ericssonun symbian telefonları hangileri?
arkadaşlar son zamanda ve yakın zamanda çıkan symbian yazılımlı cep telefonları hangileridir? ve şu anda satışta olan sıfır olanlar. yani ikinci elde olsa olur ama özellikle sıfır satışta olanları soruyorum. mesela p990i modelide symbian ama 2005 yılında çıktığı için sıfırı yok herhalde piyasada. yani sıfır ve satışta olanları soruyorum daha çok ve 500-600tl fiyat aralığında olmasıda iyi olur. teşekkürler.

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
arkadaşlar son zamanda ve yakın zamanda çıkan symbian yazılımlı cep telefonları hangileridir? ve şu anda satışta olan sıfır olanlar. yani ikinci elde olsa olur ama özellikle sıfır satışta olanları soruyorum. mesela p990i modelide symbian ama 2005 yılında çıktığı için sıfırı yok herhalde piyasada. yani sıfır ve satışta olanları soruyorum daha çok ve 500-600tl fiyat aralığında olmasıda iyi olur. teşekkürler.
nokia n79 öneririm.fiyatı tam istediğin gibi 500 civarına alırsın sıfırını.bi araştır sorun olursa yardımcı olurum.sonuna kadar pişman olmayacağın eksik özelliği olmayan bir telefondur aslında mobil bilgisayar.

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yada kardeşlerim burada çoğunuz teknoloji takipçileri hatta bazılarınız teknoloji uzmanı olduğunuzu söylüyorsunuz. ama bana kaç kez sormama rağmen şunun cevabını veremediniz. oysa bu en önemli konulardan biri.
pc webinde sun java ile cep telefonunda açılan programlar, sayfalar....
nasa , şu bu bunu kullanıyor diyor teknik adamlar. symbian diyorsunuz, 5800 son teknoloji harikası diyorsunuz.. evet aldım bende ama sony ericsson p990i giriyor diyor adam javalı sayflarda sony eircssondan yazıyorum sana diyor. ama bu son teknooji harikası 5800xm girmiyor. sırf bunun için aldım bu telefonu sony ericsson k530i mi peşinata saydırıp. bana iş lazım iş.. çocuk oyuncağı değil.. bu yüzden işte symbianlı sony ericssonlara yöneldim. işte derdim bu.. pc nin girdiği sun javalı sayfalara girmek.. evet ufak tefek sorunlar vardı 5800 xm de . 13 gün oldu alalı. sanki uğraşlarımla otuyuruyor gibi;şarj süresi, kapanıp açılma sorunu, v40 ve götürleri getirileri tabi getirileri daha çok. ama eğer bu sun javalı sayfalara girme konusu bu 5800 da halolmazsa sony ericson symbianlı telefonlara yönelicem..

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olacak yokmu? s.e symbian yada diğer işletim sistemli telefonları hangileridir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt