Sony Ericssonu Olan Girsin

Sponsorlu Bağlantılar

ksk

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericssonu Olan Girsin
Arkadaşlar çok büyük sorunum var.Ben pc den telefona mp 3 attım.Ama artık silemiyorum.Sanırım salt oknur olarak attım.Hatamı anladım ama şarkı kaldı telefonda pls yardım edin bilen yokmu bunu pls

wingman

wingman

Üye
tel modeli ne?

Hafıza kartlıysa içindekilerin yedeklerini al, yani silmek istemediklerini. Sonra format atarsın yedeklerini de tekrar yüklersin.

Eğer w550 ise önce teli kapa, USB kabloyla PC'ye tak. Telefonda "File transfer" yazısı belirecek onu aktif yap. PC'de "yazılım yüklensin, Kurulum CD'si tak" gibi pencereler açılırsa kapat.

Windows telefonunu Bilgisayarım penceresinde "Yığın depolama aygıtı" olarak görecek, mp3 şarkıyı nereye kaydettiysen bulup silersin. Hala silinmiyorsa, bu sefer sim kartındakilerin de yedeklerini alarak servise götürüp telefonuna format attıracaksın.

Götürmüşken bari update versiyon yükletirsin

ali_43

Üye
<div class='quotetop'>(ksk &#064; Mar 5 2006, 03&#58;29 AM) [post=290884]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar çok büyük sorunum var.Ben pc den telefona mp 3 attım.Ama artık silemiyorum.Sanırım salt oknur olarak attım.Hatamı anladım ama şarkı kaldı telefonda pls yardım edin bilen yokmu bunu pls
[/b][/quote]
slm kardeş sen en iyisi fabrika ayarlarından yeniden kurulum yab

Vassili

Üye
bended oluyordu o hata [6600&#39;Da] tel.i kapa aç olur

arkadaş bence sen hafıza kartını biçimlendir [Dikkat]eğer öyle yaparsan hafızadaki herşey silinecektir.

sezgo1

Üye
<div class='quotetop'>(ksk &#064; Mar 5 2006, 02&#58;29 AM) [post=290884]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
fabrika ayarlarına geri don &#33; ama ne varsa hepsi gider

erdemd

Üye
Bİ tane file explorer program kur
dosyanın üzerinde properties yani özelliklerine
bastıgında read-only seçenegini kaldırdıgın zaman silebilirsin

saylan_1990

Üye
eğer usb den bağlıysa bilgisayardaki phone browser a gir ordan bulup sil.

Exalans

Exalans

Üye
evet hafıza kartı ise rahat silinir ama teldeyse file explorer lazım.

ksk

Üye
    Konu Sahibi
tskkrler arkadaslar...

SlashGun

SlashGun

Üye
FoRMaT DiSC De gitsin Birader !
:D

hack56

Üye
aRkdaşalar bende 1 p1i var pc den format çektim bütün veriler silindi ingilizce oldu dillerede türkçe yok acil yardımcı olun lütfen nasıl türkkçe yaparım tlf nu yardım edin acil...

Üst Alt