Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro inceleme videolu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro inceleme videolu






Android destekli Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro uzlaşma istemezsiniz olan insanlar için telefon. boyutlarına rağmen onun ince yapılı, her şeyi var, bir fiziksel QWERTY klavye yerleşik arabiriminde Google apps ve parlak sezgisel dokunmatik ekran kullanıcı. Less

Tüm diğer büyük Android telefonlar henüz smartphone hayranları ile heyecan neden olduğu gibi, Xperia X10 Mini Pro Android Market online yazılım mağazadan indirmek için apps geniş bir dizi sunuyor. parlak bir eğlence deneyimi için seçin eğlenceli oyunlar veya pratik veya iş uygulamaları için tercih - tamamen size kalmış.

Eğer Başlamak için, bazı büyük Google bulacağım önceden yüklenmiş uygulamalar. YouTube burada tüm klipleri ve videoları web sunduğu için. PC'nizde veya dizüstü ayrılıyorum ne kadar uzak Ve Facebook da sorunsuz sosyal ağ olursa olsun için.

Ama Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro öne çıkarın yardımcı kullanışlı, fiziksel QWERTY klavye olduğunu. Bu hareket bir esinti metin giriş yapar ve mükemmel uzun metinleri ve e-posta oluşturmak içindir. Artı o müthiş an çok mesajlaşma için.

Ihtiyaç da snapper olarak öne çıkmaktadır bir telefon? hayal kırıklığına O zaman olmayacaktır. X10 Mini Pro bir yıldız beş megapiksel kamera ile, otomatik fokus, size en iyi görüntü almak mümkün yardımcı donatılmıştır.

Diğer özellikleri bir medya oynatıcı, entegre oyun, web tarayıcısı, 3.5mm kulaklık girişi, A-GPS, TrackID müzik tanıma işlevselliği, sezgisel bir kullanıcı deneyimi için microSD kartı ve 2,55 inçlik dokunmatik ekran üzerinden genişletilebilir hafıza ile bir GPS alıcısı vardır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt