Sony Ericsson WT13i ( Mix Walkman ) Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maviiparantez

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson WT13i ( Mix Walkman ) Yardım
Telefonu daha yeni aldım çok süper bi tel ama bi sorunum var.
USB ile uygulama atıyorum telefonun içine sonradan tele geçip attıklarımı arıyorum bulamıyorum dosya explorer yok. ne yapıcam bi yardım ederseniz cok makbule geçicek.

Attığım uygulamalar .jar bunları bulupta yükleyemıyorum.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Bilsem yardım ederdim ama .s

poyraz173

Üye
KardeS Bende CK15i aldıM O sorunu BEnde YAsadım TElefonu Bagladıktan sonra Yıgın depolamayı secıp hafıza kartının other bölumune Uygulamayı AtıcaksıN dAha soNrasıNdan. TelefoNu uSB den cıkarıp . AYarlardan uygulama ayarlarına gırıp en alt tarafta yukle butonu cıkıcak oraya gırıp bak dosyaların orda olması lazım.

aporocco

Üye
Merhabalar bende bu telefondan 3 gün önce aldım. Çok güzel bir telefon ancak arkadaşın dediği gibi resim atıyorum, program atıyorum telefonu açtığımda ise hiçbirşey görünmüyor. Ayrıca telefonu yeni aldığımdan hafıza kartı olmadan geldi ve bende henüz kart almadım. telefona bilgileri attıktan sonra yükle diyorum, liste boş uyarısı veriyor. Media Go programını indirip kurdum yine atamadım. Bilen arkadaş varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

polat4601

Üye
telefonu bilgisayara bağlayıp ericson pc suit ile internete girmek istiyorum ama bir türlü telefonu görmüyor. yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...